Golfosake antaa parhaat edut pelaamiseen. Osakkeen hankkiminen  mahdollistaa golfin harrastamisen juuri omien tarpeiden mukaan. Tästä saat tietoa osakkeen ostamisesta, myymisestä ja vuokraamisesta.

Kun haluat ostaa tai myydä SHG:n osakkeen.

SHG:n osakkeilla käydään aktiivisesti kauppaa. Hinta määräytyy markkinatilanteen mukaan. Vuonna 2020 SHG:n toimisto on myynyt omassa hallussaan olleita osakkeita 90-200 eurolla.

Jos haluat ostaa SHG:n osakkeen, tarkista näiltä nettisivuilta ”Ostetaan ja myydään” -palsta, jolle nousevat yksityishenkilöiden Golfpisteen Pörssiin jättämät ilmoitukset. Myös yhtiöllä itsellään on osakkeita myytävänä, kysy niistä toimistolta.

Kun ostat osaketta, varmista aina toimistolta, ettei osakkeella ole rasitteena maksamattomia vastikkeita. SHG:n osaketta ei ole digitalisoitu, joten sinun pitää saada myyjältä paperiset osakekirjat. Ilmoita osakkeen siirtymisestä toimistolle.

Jos haluat myydä SHG:n osakkeen, ilmoita siitä haluamallasi myyntipaikalla ja/tai kerro myyntihaluistasi SHG:n toimistolle.

SHG on viime vuosina ottanut vastaan osakkeitaan. Osakkeita on otettu vastaan kuolinpesiltä ja henkilöiltä, jotka ovat lääkärintodistuksella osoittaneet, etteivät enää kykene pelaamaan golfia. SHG:n hallitus päättää vuosittain vastaanotettavien osakkeiden määrästä, yhtiökokouksen myöntämissä rajoissa. Vastaanotoista tiedotetaan osakkaille.

# Ostetaan ja myydään SHG:n osakkeita

# SHG:n Verkkokauppa

Kun haluat vuokrata osakkaan pelioikeuden

Seuraa osakkaiden ilmoituksia tai ole yhteydessä SHG:n toimistolle. Pelioikeuksia tulee joka kausi vuokralle useita kymmeniä. Kun osakas vuokraa pelioikeutensa, hän tekee vuokrauksen yhteydessä siirtoilmoituksen SHG:n toimistolle.

Voit hankkia pelioikeuden myös SHG:n toimistolta. Yhtiö myy yhden tai kahden kentän pelioikeuksia.

# Siirtoilmoitus, joka täytetään kun osakas vuokraa pelioikeutensa.

Pelioikeusilmoitus

  • Osakkeenomistajan tiedot:

  • Pelioikeuden käyttäjän tiedot:

    Mahdollinen jäsenhakemus on lähetettävä erikseen!
  • Date Format: DD dot MM dot YYYY
    ja voimassa 31.12.2021 asti.
  • Olemme tutustuneet Suur-Helsingin Golf Oy:n yhtiöjärjestykseen pelioikeuksien osalta sekä Suur-Helsingin Golf ry:n jäsenyyssääntöihin ja sitoudumme noudattamaan niitä.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Mitä eroa pelata osakkeelle ja pelioikeudella?

Osakkeen haltijana varmistat pelimahdollisuutesi vuosiksi eteenpäin. Pelioikeuden hankit yhdeksi vuodeksi kerrallaan. Osakkeen haltijana saat enemmän etuja kuin pelioikeutettuna. Osakas voi esimerkiksi varata peliajat 14 vuorokautta ennen ja pelioikeutettu 10 vuorokautta ennen. Osakkaalla voi olla 8 lähtöaikavarausta kerrallaan voimassa, pelioikeutetulla 5 lähtöaikavarausta.

# Tutustu osakkaan ja pelioikeutetun etuihin

# Osakkeella pelaaminen