SHG on vahva osakaskenttä ja tarjoaa osakkailleen pelaamisen parhaat edut.

SHG:n osakkaalle pk-seudun edullisin vastike kahdelle kentälle

SHG:n vastike vuonna 2021 on 769 euroa. Sillä saa rajattoman pelioikeuden kahdelle kentälle, Luukkiin ja Lakistoon. Vastike on edullisin kahden kentän vastike pääkaupunkiseudulla. Vastikkeen voi maksaa joko yhdessä erässä tai kuukausittain.

SHG:n osakas pelaa edullisesti myös muilla kentillä

SHG on mukana Kultakortti-järjestelmässä, jossa omalla pelioikeudellaan pelaava osakas voi ostaa 165 euron (v. 2021) pelioikeuden Kultakorttikentille. Tällä pelioikeudella hän saa pelata 7 kierrosta kullakin Kultakorttikentällä.

SHG tarjoaa osakkailleen lisäpelioikeuksia, jotka vahvistetaan vuosittain. Vuonna 2021 osakas voi hankkia 100 eurolla lisäpelioikeuden Nurmijärvi Golfin, Nevas Golfin tai Espoo Golfin kentille. Lisäpelioikeuksissa kentillä on vastavuoroinen 250 lisäpelioikeuden kiintiö. Lisäpelioikeus antaa rajattoman pelioikeuden valitulle kentälle.

SHG tarjoaa osakkailleen edullisia pelilippuja, jotka vahvistetaan vuosittain. Vuonna 2021 SHG:n osakas pelaa edullisella kumppanihinnalla: Vuosaaressa 38 e, Espoo Golfissa ja Kulloo Golfissa 30 e.

SHG:n osakkaalle erityispalvelua omilla kentillä

Osakkaat voivat varata peliajat 14 vuorokautta aiemmin ja osakkaalla voi olla kaikkiaan 8 varausta yhtäaikaa voimassa.

Kaikki kymmentä yli lähtöajat on varattu ensisijaisesti osakkaille. Osakkaat voivat varata niitä SHG-chatissa, puhelimitse tai paikan päällä. Osakas voi varata kymmentä yli ajan puhelimitse; ajat ennen klo 12 edellisenä päivänä ja  ajat 12 jälkeen samasta aamusta alkaen. Muille pelaajille ajat ovat varattavissa vain paikan päällä, aikaisintaan tuntia ennen.

Osakas voi ostaa edulliseen hintaan pelilippuja omille kentille, lippujen määrä ja hinnat vahvistetaan vuosittain. Osakkaan kanssa samassa ryhmässä pelaava vieras saa edullisemman greenfeen.

Osakas voi varata lähtöajat ja muut palvelut isommalle ryhmälle jopa kaksi kuukautta etukäteen. Ryhmävaraus voi maksimissaan kattaa yhden tunnin kaikki lähdöt eli  24 henkilöä.

Erityisedut SHG:n osakkaan lähipiirille

Osakkaan alle 16-vuotiaat lapset ja lapsenlapset pelaavat maksutta Luukin ja Lakiston kentillä.

Osakas voi kauden alussa vaihtaa rajattoman pelioikeutensa 30 kierroksen sarjalipuksi, jonka hän voi jakaa nimeämänsä perheenjäsenen kanssa tai jolla  hän voi maksaa pelikaverinsa kierroksen.

# Osakkaan vaihtoehdot pelaamiseen

Edulliset sarjakortit SHG:n osakkaalle

Osakas saa kymmenen kerran sarjakortit pelikierroksille ja golfautoihin edulliseen osakashintaan.

# SHG:n edut pelaajille