Liity jäseneksi hyvään seuraan

SHG:n jäseneksi voi liittyä kuka tahansa golfin pelaamisesta kiinnostunut. Jäsenyydellä ei ole ikä- tai tasoitusrajoja. Olet lämpimästi tervetullut seuraamme!

Tästä löydät perustiedot jäsenyydestä ja ohjeet liittymiseen.

Miksi seuralla on väliä?

Golfin aktiivinen harrastaminen edellyttää jonkun golfseuran jäsenyyttä. Moni valitsee seuran jäsenmaksun perusteella, sen enempää miettimättä. Seuralla on kuitenkin väliä! Kaikki golfseurat tarjoavat samat golfliiton edut, mutta seurakohtaiset edut vaihtelevat ja jäsenyys kiinnittää sinut juuri tiettyyn yhteisöön ja sen toimintaan.

Jäsenmaksut 2021
SHG:n jäsenmaksu vuonna 2021 on 115 euroa aikuisilta, 55 euroa opiskelijakiintiössä pelaavilta alle 27 vuotiailta päätoimisilta opiskelijoilta ja 35 euroa alle 21-vuotiailta. Liittymismaksua ei ole. Kun olet liittynyt jäseneksi, jäsenmaksulappu lähetetään sinulle automaattisesti vuosittain.

Miten liityn jäseneksi?

Täytä alla oleva sähköinen jäsenhakemus. Jos haluat tarkempia ohjeita, ota yhteyttä toimistolle puhelimitse tai sähköpostilla. Kun olemme saaneet hakemuksesi, sinulle lähetetään maksulomake, jonka maksettuasi olet jäsen. Jäsenmaksun maksamisen jälkeen digitaalinen eBirdie-jäsenkorttisi tulee voimaan.

# Etuja SHG:n pelaajille

 

Jäsenhakemus

  • Date Format: DD dot MM dot YYYY
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.