NexGolf hoitaa ja muistaa!

Golffarin paras ystävä on sähköinen palvelu, joka hoitaa ja muistaa – toki golffarin itsensä avustuksella. SHG:n pelioikeutettujen ja osakkaiden käytössä on NexGolf-järjestelmä, jonka avulla pelaamisen aikataulut ja tulokset pysyvät hanskassa.

Suora linkki NexGolfiin löytyy etusivulta.

Kirjautumisohje uudelle pelioikeutetulle

NexGolf ajanvarausjärjestelmän käyttäjätunnus on jäsennumerosi. Salasanan saat asettaa itse. Ensimmäisellä kerralla kirjaudut sisään salasanalla, joka rakentuu nimestäsi ja syntymäajastasi: etunimen kaksi ensimmäistä kirjainta, sukunimen kaksi ensimmäistä kirjainta ja syntymäajan kaksi ensimmäistä numeroa. Esimerkki: Jukka Kallio on syntynyt 6.7.1946. Hänen salasanansa on NexGolfia käyttöönotettaessa JuKa06.

NexGolfissa varaat peliajat ja ilmoittaudut kilpailuihin

Aikavaraukset onnistuvat NexGolfissa ilman jonotusta ja milloin tahansa. Osakkaat voivat varata ajan 14 vuorokautta ennen ja peliolikeutetut 10 vuorokautta ennen. Palvelu on käytettävissä myös mobiililaitteista. Samalla kertaa voi varata peliajan isommallekin ryhmälle, kun vain tietää kaikkien jäsennumerot.

NexGolfin kautta ilmoittaudutaan tapahtumiin ja kilpailuihin. Järjestelmä tarjoaa automaattisesti kaikki seuran kilpailut. Tieto ilmoittautumisista ja kilpailuihin osallistumisesta jää näkyville omaan palveluusi.

NexGolfissa ylläpidät tasoitustietojasi ja katselet tasoitushistoriaa

Voit ilmoittaa tasoituskierroksesta NexGolfin kautta. Kun varaat peliaikaa, voit samalla tehdä ilmoituksen tasoituskierroksesta ja kierros hyväksytään samalla tavalla tasoituskierrokseksi kuin caddiemasterillekin tehty ilmoitus. Voit kierroksen jälkeen itse viedä tuloksesi NexGolfiin.

NexGolfissa pidät yhteystietosi ajan tasalla ja vastaanotat sähköisiä laskuja

NexGolfissa pääset tarkistamaan, ovatko puhelin, sähköposti ja osoitetietosi ajan tasalla. Tässä ”Omat jäsentiedot” -osiossa voit myös tilata SHG:n jäsenmaksut ja vastikkeet itsellesi sähköisinä laskuina ja varmistaa, että saat kaikki seuran sähköiset tiedotteet sähköpostiisi. Käy palvelussa antamassa lupa sähköisten tiedotteiden ja laskujen lähettämiseen!

Kun tilaat sähköisen laskun, se toimitetaan sinulle NexGolfin laskuarkistoon ja saat ilmoituksen sähköpostiisi. Säästä seuran postimaksuja.

Tutustu palveluun ja ota kaikki hyödylliset palvelut käyttöösi!