SHG-yhteisön jäsenille ja osakkaille avautui oma sisäharjoitustila Vantaankoskelle 9.11.

Suur-Helsingin Golf, Keimola Golf ja Nurmijärvi Golf avasivat yhteisen golfin sisäharjoittelutilan Vantaankoskelle 9.11. Tila on tarkoitettu perustajayhteisöjen jäsenten ja osakkaiden käyttöön.

SHG:lla myynnissä 200 käyttöoikeutta halliin

Tila toimii sekä juniori/kilpapelaajien että kaikkien treenaamisesta kiinnostuneiden harjoittelutilana. Sinne myydään vuosikäyttöoikeuksia, joiden ennakkomyynti on vielä käynnissä. SHG:lle on varattu kokonaispotista kolmannes, yhteensä 200 käyttöoikeutta, jotka myydään varausjärjestyksessä. SHG:n kiintiöstä on jäljellä noin 25 vuosikäyttöoikeutta. Toimi siis ripeästi, jos haluat mukaan.

Käyttöoikeuden ostaneet ovat jo päässeet käynnistämään talvikauden harjoittelunsa hallin harjoittelutiloissa. Tiloissa tullaan myös järjestämään esittelytilaisuuksia kiinnostuneille. Niiden ajankohdista ilmoitetaan erikseen.

Ainutlaatuinen, neljän TrackManin kokonaisuus

Harjoitustilassa on 6 rangelyöntipaikkaa, 4 TrackMan-simulaattoria, puttigriini, lähipelirata ja bägivarasto. Tilassa on myös viihtyisä lounge, jossa on Viasat golfkanavat katsottavissa. Lisäksi samassa rapussa oleva Sanomalan kuntosali on käyttöoikeuden ostaneiden käytössä.

Harjoitustila sijaitsee Vantaankoskella, Sanoma-WSOY:n painotalon tiloissa, 4. kerroksessa. Tiloihin kuljetaan painotalon pääaulan kautta ja käyttöoikeuden ostaneet saavat henkilökohtaiset kulkukortit, jotka toimivat ostetun käyttöoikeusajan mukaisesti.

Voit valita arkipäiväoikeuden tai 24/7 oikeuden

Myynnissä on kahdenlaisia vuosikäyttöoikeuksia, joista toisella saa käyttää tiloja arkipäivisin ennen klo 15 ja toisella kaikkina viikonpäivinä kellon ympäri 24/7. Kokoaikainen käyttöoikeus maksaa 36 euroa kuussa 12 kuukauden sopimuksella (tai 400 euron kertamaksu) ja arkipäivien käyttöoikeus 28 euroa kuussa 12 kuukauden sopimuksella (tai 300 euron kertamaksu). Tiloihin pääsee vuorokauden ympäri.

Oikeuksien ostaja saa henkilökohtaisen kulkukortin tiloihin ja hän saa käyttää tilan kaikkia laitteita ja palveluja, ympäri vuoden. Tilat ovat vain käyttöoikeuden ostaneiden käytössä, vierailijoita ei saa tuoda mukana. Tiloja valvotaan kameroin, päiväaikaan paikalla voi olla myös SHG:n tai muiden seurojen henkilöstöä.

Rangepaikkojen ja TrackManien varauksia varten on avattu varauskalenteri Vantaankosken Golfhallin omaan NexGolfiin. Puttigriini ja lähipelirata ovat käytössä ilman varauksia. Juniorigolffareille on varattu talviaikaan marraskuusta huhtikuuhun rangepaikat ja osa TrackManeista kahdelle arki-illalle ja viikonloppujen aamupäivät, yhteensä 19 tuntia.

Jos haluat mukaan, varaa käyttöoikeus suoraan Vantaankosken Golfhallin kotisivulta!

Jos haluat hankkia itsellesi vuosikäyttöoikeuden, siirry tästä alta Vantaankosken Golfhallin kotisivulle tekemään ennakkovaraus ennakkovaraajan lomakkeella. SHG:n toimisto lähettää ennakkovaraajalle 100 euron varausmaksun. Varausmaksu hyvitetään vuosihinnasta, joka maksetaan joulukuussa joko kerralla tai kuukausittain. Varausmaksuja ei palauteta.

Lisätietoja Jarkko Raski puh. 050-4072166

TÄSTÄ suoraan Vantaankosken Golfhallin omille sivuille.