SHG uusiutunut verkkokauppa on avattu, SHG:n 2022 pelioikeuksien myynti alkaa NYT

SHG:n uusiutunut verkkokauppa on nyt avattu. Myyntiin tulevat SHG:n pelikauden 2022 pelioikeustuotteet: aikuisten kahden kentän pelioikeus (Luukki ja Lakisto), nuorisopelioikeus sekä juniorien pelioikeudet. Toimi nopeasti, sillä 2022 pelioikeustuotteita on tarjolla vain rajallinen määrä!

Verkkokaupan kautta voit ostaa kätevästi myös SHG:n jäsenyydet aikuisille, opiskelijoille ja junioreille. Tarkemmat pelioikeuksien ja jäsenyyksien tuotetiedot löytyvät uuden verkkokaupan tuotekuvauksista.

Huomaathan, että SHG:n nuorisopelioikeuden osto vaatii aikuis- tai opiskelijajäsenyyden SHG:ssa ja junioripelioikeuden osto vaatii juniorijäsenyyden SHG:ssa.

Täältä pääset suoraan SHG:n uuteen verkkokauppaan.

Jos olet jo SHG:n jäsen, jäsenlaskusi tulee normaalisti tammikuussa. Jos olet SHG:n jäsen ja haluat nyt ostaa SHG:n pelioikeuden pelikaudelle 2022, toimi alla olevan ohjeen mukaan verkkokaupassa.

Sisäänkirjautuminen verkkokaupassa SHG:n jäsenenä oletussalasanalla:

  • SHG:n jäsenten käyttäjätunnus on oma jäsennumero (esim. 1511)
  • Jäsenten oletussalasana on muotoa: etunimen 2 ensimmäistä kirjainta, sukunimen 2 ensimmäistä kirjainta sekä syntymäpäiväsi.
  • Salasanassa on isot kirjaimet mukana seuraavasti, esim.: Matti Meikäläinen, syntynyt 1.6.1954 –> MaMe01 tai Kalle Golfari, syntynyt 15.11.1968 –> KaGo15
  • Oletussalasanan voi vaihtaa oikeasta yläreunasta klikkaamalla omaa nimeä ja ”Omat tiedot” –> Henkilö- ja osoitetiedot -> Vaihda salasana
  • Mikäli kirjautumisessa esiintyy ongelmia tai et tiedä jäsennumeroasi, otathan yhteyttä toimisto@shg.fi

Muiden asiakkaiden sisäänkirjautuminen, jotka eivät ole SHG:n jäseniä:

  • Asiakkaan tulee rekisteröityä, rekisteröitymisen voi tehdä jo verkkokaupassa ennen ostoa, tai oston yhteydessä
    Muiden asiakkaiden käyttäjätunnus on rekisteröitymisessä käytetty sähköpostiosoite.