SHG siirtyy vuodenvaihteessa Nexgolfista WiseGolfiin – omat pelitiedot talteen

Suur-Helsingin Golf siirtyy vuoden 2022 alusta käyttämään Nexgolfin sijasta kotimaista WiseGolf-järjestelmää.

Järjestelmämuutoksen yhteydessä pelaajien Nexgolfiin itse tallentamat Nexgolf-tilastot ja pelitiedot omista pelikierroksistaan poistuvat myös käytöstä.

HUOM! Jos olet kerännyt omalle Nexgolf-tilillesi itsellesi tärkeitä omia tietoja (esim. pelikierros-tilastoja tai pelaajakaveri-tietoja) jotka haluat tallentaa, tulee sinun kopioida (copy-paste) ne talteen omiin tiedostoihisi 31.12.21 mennessä.

Kaikki omaan tasoituksesi liittyvät tiedot pysyvät muutoksen jälkeenkin Golfliiton eBirdie-järjestelmässä, niitä ei tarvitse ottaa talteen. Ensi vuoden puolella tasoituspäivitykset hoituvat WiseGolfista kuten aikaisemmin Nexgolfista suoraan eBirdieen.

WiseGolf on kotimainen golfkenttien toiminnanohjaus-järjestelmä, missä golfkenttien ajanvaraus, viestintä, pelaaja-asiakkuuksien hallinta, myynti, markkinointi ja koko taloushallinto ovat kaikki yhdessä järjestelmässä. SHG:n kilpailutoiminta tullaan tekemään Golf GameBookilla.

Ensi vuoden alussa kaikille SHG:n osakkaille, jäsenille ja pelioikeutetuille viestitään vielä tarkemmat ohjeet ja tiedot muutoksesta Nexgolfista WiseGolfiin.