SHG seniorit UAS reikäpeli-cupin finaalissa Keimolan Saras-kentällä

Seniorimme kohtasivat Uudenmaan Alueen Golf Seniorien (UAS) reikäpeli-cupin finaalissa Ruukki Golfin (RuG).
SHG:n joukkueen pelaajat olivat Raili Nurvala, Ari Tarkkanen ja Ari Vauhkonen.
Niin siinä sitten kävi, että Ruukki Golfin joukkue vei voiton pistein 4-2 ja kiertopalkinnon omaan palkintokaappiinsa. Mutta kapteenimme Teppo Ollikan mukaaan vain vuodeksi.

SHG sai hopeaa ja palkinnoksi 100 euroa, jonka pelaajat yksimielisesti ja hienosti lahjoittavat SHG:n juniorityöhön.

Joukkueemme matka finaaliin oli ansiokas ja monta pelaajaa oli mukana reissussa.

Lohkovaiheessa 1 meidät oli arvottu pelaamaan ottelut MGC, HG ja KGV vastaan. Lohkovaiheesta meni lohkon voittaja jatkoon ja sehän onnistui senioreiltamme. Otteluissa pelasivat: Raili Nurvala, Timo Ervasti, Pentti Karlsson, Pirkko Andersson, Matti Andersson, Pirjo Sipronen ja Ari Tarkkanen.

Toisessa vaiheessa meitä vastaan tuli Kullo Golfin joukkue. Pelit alkoivat Lakistossa ja siellä otimme ohjat heti käsiimme ja jälki oli sen näköistä: voitto meille 6-0. Voiton takuupelaajat olivat Pirkko Andersson, Matti Andersson ja Ari Vauhkonen.

Vierasottelu pelattiin Kulloossa ja siellä samalla joukkueella jouduimme hieman antamaan periksi ja voitto kulloolaisille 4-2. Meille kuitenkin kokonaisvoitto 8-4 ja semifinaalipaikka.

Semifinaalikierros aloitettiin Lakiston priimakuntoiselta kentällä ja vastaamme saimme Peuramaan joukkueen. Peli kulki tasaisissa merkeissä loppuun saakka kuitenkin meidän komennossamme ja siitä pisteet kotiin 4-2. Joukkueessa pelasivat Pirjo Sipronen, Ari Tarkkanen ja Ari Vauhkonen.

Peuramaalla vastaavasti pisteet meille 5-1 ja finaalipaikka oli SHG:n. Joukkueeseen kuuluivat Pirjo Sipronen, Erkki Kukkonen ja Ari Tarkkanen.

Onnittelut hienosta turnauksesta koko joukkueelle!