SHG naiset seurajoukkueiden Suomen mestareiksi, SHG:n miehille SM-pronssia

SHG:n naisten kultajoukkue vasemmalta: Reetta Teräväinen, Tia Teiniketo ja Hanna-Leena Ronkainen. Kuva: Juha Hakulinen

Kovan loppukirin tehnyt Pickala Golf Clubin (-16) miesten joukkue ja ensimmäisen kisapäivän johtoasemansa säilyttänyt Suur-Helsingin Golfin (+1) naisten joukkue kruunattiin seurajoukkueiden Suomen mestareiksi 28.-29.8. Kanavagolfissa pelatussa kilpailuissa.

Hopeamitalit ojennettiin miehissä Nurmijärven Golfklubille (-12) ja naisissa Tammer-Golfille (+15). Pronssit puolestaan matkasivat miesten matkassa Suur-Helsingin Golfille (-10) ja naisten mukana Keimola Golfiin (+22).

Naisten ylivoimaiseen Suomen mestaruuteen yltänyt Suur-Helsingin Golfin joukkue esitti varmoja otteita koko viikonlopun ajan. Sunnuntaina joukkueen tulokseen huomioitiin Tia Teinikedon uusi kenttäennätys 69 ja Reetta Teräväisen 76.

Teiniketo ja Teräväinen juhlivat ensimmäistä joukkuekultaansa, mutta joukkueen kolmantena lenkkinä olleella Hanna-Leena Ronkaisella SM-mitaleja on kaapit pullollaan.

”Mutta SHG:n väreissä tämä oli ensimmäinen kultamitali. Meillä oli huikea joukkue, ja oli kivaa pelata tosissaan pitkästä aikaa”, Ronkainen kommentoi kilpailua.

Teinikedon huippukierros syntyi neljän birdien ja yhden bogin värittäessä tuloskorttia.

”Se bogikin oli vähän aivopieru. Mutta hyvää ja stediä peliä se oli, löin paljon hyviä lyöntejä”, Teiniketo summasi päivänsä.

Miesten pronssijoukkue vasemmalta: Markus Ervasti, Tuomas Salminen, Mikael Salminen ja Jarkko Raski. Kuva Juha Hakulinen.

SHG:n miesten joukkue nousi viimeisen pelipäivän hienoilla pelikierroksilla pari pykälää pronssille. SHG:n joukkueessa pelasivat Markus Ervasti, Jarkko Raski, Mikael Salminen ja Tuomas Salminen.

Parhaat onnittelut Suomen mestareille ja pronssimitalisteille!

Lähde: Golf.fi tiedote, Juha Hakulinen