SHG-Mimmit – tulevia tapahtumia ja tarinoita menneistä!

Kausi 2019 on käynnissä. SHG:n naisilla on taas paljon kivaa koettavaa!

MimmiKuppi jatkuu – vielä kaksi pelimuotoa kokeiltavana!

Kauden 2019 uutuus on ihanan kamala pelisarja, jossa pääsee kokeilemaan golfin hauskimpia pelimuotoja! Luvassa on pelejä, joissa saa enemmän kuin yhden yrityksen per lyönti ja pelejä, joissa palloa lyödään parin kanssa vuorotellen. MimmiKupissa kerätään pisteitä joka osakilpailusta ja kauden päätteeksi kuusi eniten pisteitä kerännyttä palkitaan.

MimmiKuppi on parikisa, mutta siihen ilmoittaudutaan yksin. Peliparit arvotaan, joka tapahtumassa on uusi arvonta. Jos hyvä tuuri käy, pääset pelaamaan peräti neljän eri pelikaverin kanssa ja tutustut uusiin mimmeihin!

MimmiKupin pelipäivät ja pelimuodot

  • Lauantaina 18.5. Luukissa scramble, lähdöt klo 14 alkaen – PELATTU!
  • Sunnuntaina 16.6. Lakistossa greensome, lähdöt klo 14 alkaen – PELATTU!
  • Torstaina 18.7. Luukissa foursome, lähdöt klo 17 alkaen
  • Tiistaina 13.8. Lakistossa best ball, lähdöt klo 17 alkaen

Kaikkien pelimuotojen säännöt löytyvät naisten pukuhuoneissa olevasta MimmiMapista. Mapissa on paljon muutakin kivaa, käy selailemassa!

Viimeiset ilmoittautumispäivät MimmiKupin osakilpailuihin näet kilpailukalenterista. Osallistumismaksu on 7 euroa per kisa.

MimmiMaraton lauantaina 20.7. Lakisto + Luukki.

Tänä vuonna pelataan jo neljännen kerran naisten ideoima kahden kentän maraton! Kisamaksu (45 euroa jäsenet, 60 euroa vieraspelaajat) sisältää kierrokset Lakistossa ja Luukissa, kahviaamiaisen, lounaan ja kuohujuoman.

MimmiMaraton on tapahtuma, johon voi tulla ihan vaan ylittämään itsensä ja pelaamaan kaksi kierrosta samana päivänä. Voi myös tulla tekemään tulosta ja nappaamaan palkinnot jommasta kummasta kisasarjasta; pistebogeystä tai scratchistä.

Kaikki osallistujat saavat yllätyspussukan ja lasillisen kuohuvaa urakan kunniaksi. Kisa on avoin, tuo kaverisi mukaan!

Eclecticit ovat käynnissä, pelaa itsellesi huipputulos!

Jokakesäinen Eclectic on must. Eclecticiin osallistuminen on hauska tapa kannustaa itseään pelaamaan hyviä reikätuloksia. Eclecticiä pelataan tuttuun tapaan molemmilla kentillä, toukokuun alusta syyskuun loppuun. Mukaan voi liittyä missä vaiheessa kesää tahansa. Koskaan ei ole myöhäistä alkaa kerätä omaa korttia!

Peliohjeet löytyvät naisten pukuhuoneista. Tapahtumamaksu on 5 euroa per kenttä. Maksetaan caddiemasterille.

Naisten reikäpeli käynnistyi 21.5.

Nainen naista vastaan pelattava reikäpeli on kesän kiinnostavimpia kisoja. Pelaajat sopivat peliajoista keskenään. Tuloksia ja sarjan etenemistä voi seurata kisakalenterin kautta.

Naisten mestaruuskisat 2018

Mestaruuksista mitellään tänäkin vuonna. Tottakai! SHG:n naisten mestaruus ratkaistaan la-su 17.-18.8. ja ikäkausimestaruuksista pelataan kahdessa eri jaksossa. Ensin la-su 10.-11.8. juniorit, N30, N50 ja N60. Sitten to-pe 22.-23.8. N70 ja N80.  Kaikki hyvässä pelivireessä olevat mimmit mukaan!

Tänä kesänä jätetään joukolla tasoituskortteja!

Golfin säännöt uudistuivat tänä vuonna, ensi vuonna on uudistusvuorossa tasoitusjärjestelmä. Uudistukseen kannattaa varautua jättämällä mahdollisimman paljon tasoituskortteja. Siksi SHG-Mimmit käynnistää tasoituskierroskampanjan, jonka tavoitteena on kannustaa jättämään minimissään 10 korttia kesän aikana, mutta mielellään sitäkin enemmän. Uudessa tasoitusjärjestelmässä tasoitus määrittyy viimeisen kahdenkymmenen tasoitustuloksen perusteella.

Kampanjajuliste löytyy Luukin naisten pukkarista. Tule mukaan, tehtaillaan tasoitukset kohdilleen!

Kauden päätteeksi perinteiset Mimmingit

Upea golfkesä päätetään taas yhteiseen illanviettoon, Mimminkeihin! Luvassa ainakin ruokaa ja rupattelua – todennäköisesti myös paljon muutakin hauskaa! Mimmingit ajoittuvat lokakuun alkuun.  Juhlapaikkaa vielä etsitään.

Naistoimikunta

  • Sari Huuhtanen, ladykapteeni – lady.huuhtanen@gmail.com
  • Kirsti From, Sari Kangas, Maire Syrjäkari ja Pia Vilmi

– – – – – –

Onhan sähköpostiosoitteesi NexGolfissa? Jos et ole saanut ladykapteenin sähköpostitiedotteita, käy viemässä osoitetietosi NexGolfiin!

 

Kauden kertymää… Katso tästä mitä tähän mennessä tapahtunut!

Kauden avajaiset ja säätöysi järjestettiin Lakistossa sunnuntaina 28.4. 

Kausi käynnistettiin uusien sääntöjen merkeissä. Paikalle saapui 35 mimmiä; aluksi kuuntelemaan Vilmin Pian mimmimaustettua sääntökoulutusta ja sen jälkeen pelaamaan säätöysi, jonka aikana Pia, Pakarin Heini ja Anderssonin Päivi opastivat sääntöjä livetilanteissa kentällä.

ProShoppi hemmotteli naisia ja tarjosi avauspäivän kunniaksi kaikki tuotteet -15 % alennuksella. Tarjolla oli myös pieni kuvitettu sääntöopas. Uudistuneen klubiravintolan pizzat todettiin herkullisiksi!

Mimmi-treenit vetivät Lakiston harjoitusalueen täyteen neljänä toukokuun iltana!

Mimmi-treenit myytiin heti toukokuun alussa loppuun, harjoitusiltoja oli neljä ja opetusryhmiä kaikkiaan kahdeksan. Naiset taitavat olla juuri nyt SHG:n aktiivisin opiskelijaporukka, sillä muiden treeniryhmien täyttymistä saatiin odotella hieman pitempään – ja niitäkin naiset täyttivät. Hyvä mimmit!

Mimmi-treenien illat olivat tiistait 7.5., 14.5., 21.5. ja 28.5. Kunkin illan aikana harjoitteli kaksi  eri treeniryhmää, aiempi aloitti klo 17 ja myöhempi klo 18 alkaen.

Mimmimatka Tallinnaan 25.-26.5. onnistui – jopa säiden puolesta!

Jo alkukeväällä loppuunmyyty mimmimatka vei kaikkiaan 29 SHG:n pelinaista Suomenlahden eteläpuolelle, EGCC:n kentälle Tallinnan itäpuolelle. Matkalle lähdettiin lauantaiaamuna 25.5. ja palattiin sunnuntai-iltanaa. Kahden pelipäivän välissä vietettiin yksi ilta ja yö Tallinnan vanhan kaupungin kupeessa, hotelli Ilmarisessa.

Pelimatkalle lähdettiin ikävän näköisten sääennusteiden vallitessa. Luvassa oli osin rankkaakin sadetta ja kovaa tuulta. Siksi mimmien kasvot kirkastuivat, kun todellisuus oli hieman, jopa paljon parempi. Lauantaina satoi vain vähän ja sunnuntain sateet jäivät pääosin EGCC:n golfkenttien länsipuolelle.

Molempina päivinä pelattiin ryhmäkisaa Best Ball – säännöin. Ensimmäisen päivän voittajaryhmässä pelasivat Jaana Ojantausta, Heini Pakari, Maria Jukka ja Eija-Riitta Geselle. Toisen päivän voittajaryhmässä olivat Ulla Jansson, Päivi Andersson, Kirsti From ja Sari Huuhtanen. Best Ball sopi mimmien kisamuodoksi todella hyvin. Se on pelimuoto, joka tiivistää ryhmähenkeä ja saa kannustamaan toinen toistaan.  Urheiluhenki olikin mitä parhain!

Lauantain illallinen syötiin ravintola Moon’ssa, joka osoittautui erittäin hyväksi valinnaksi. Herkullinen ruoka, mainio viinilista, kaunis miljöö ja mukava tunnelma.

Mikäs oli matkaillessa! Kiitos kaikille mukana olleille ja erityiskiitos matkan järjestäjille. Seuraavaa mimmimatkaa odotellaan jo…

MimmiDinnerillä herkuteltiin tiistaina 28.5.

MimmiDinnerille saapui kaikkiaan 23 naista ja täytimme Lakiston klubiravintolan takaosan pöydät reunasta reunaan. Uudistuneen klubiravintolan ruuat saivat kehuja ja kiitoksia sateli ruuat kokanneelle Burhanille. Hän vaikuttaa olevan sekä loistava kokki että ihana ja huomaavainen ihminen!

MimmiDinnerillä kukin herkutteli oman valinnan ja kukkaron mukaan ja vaihtoehtoja näytti olevan riittävästi. Pöytiin kannettiin salaatteja, erilaisia kebabeja, pizzoja ja pihvejä. Menulta taisivat jäädä valitsematta vain hampurilaiset ja kasvisateriat. Kaikkia muita kategorioita testattiin!

Asiaohjelmaakin oli. Naistoimikunta esittäytyi ja esitteli erilaisia teemoja. Mairelta saimme infoa eclectic-kisasta, ladykapu Sari kertoi naisten tapahtumista, Kirstiltä saatiin tietoa ry:n ja oy:n toiminnasta ravintolajärjestelyistä osakkaiden etuihin. Lopuksi Pia vielä kertasi tasoitussääntöjä ja kannusti kaikkia mimmejä mukaan tasoitushaasteeseen, jonka tavoitteena on saada naiset jättämään mahdollisimman paljon tasoituskortteja kuluvan kesän aikana.

Perjantaina ja lauantaina 7.-8.6. pelattiin kesäyössä

Tänä kesänä pelattiin järjestyksessään kolmas Mimmien yö. Paikalle saapui seitsemän sinnikästä mimmiä, jotka aloittivat pelit iltakuudelta ja lopettivat aamukahdeksan maissa. Noiden aikojen välille mahtui kolme täyttä kierrosta ja parin tunnin tauko pimeimpään aikaan. Sää oli mitä mainioin, poutainen ja lämmin. Ainoa kiusa olivat hyttyset ja mäkäräiset, jotka iskivät kimppuun auringonlaskun jälkeen.

Mimmien yö on maaginen tapahtuma ja järjestetään taas ensi vuonna. Jos tulet ensi vuonna mukaan, varaa seuraava päivä lepoon. Yögolfin jälkeen nimittäin maistuvat lähes koko päivän mittaiset päiväunet!

Naisten sunnuntai 9.6. toi Luukkiin kymmeniä naisia

Kesän 2019 Naisten sunnuntaissa kierrettiin tuttuun tapaan Mimmi-rasteja. Tarjolla oli venyttelyjumppaa, puttitestejä, chippineuvoja, sääntösäätöjä, vapaat rangepallot ja maksuton golfkierros kentällä. Lisäksi kesän 2019 erikoisuutena hyvinvoinnin ja kauneuden tuotteita tarjoavan Synergyn esittelypiste.

Paikalle saapui nelisenkymmentä naista. Kiitos kaikille osallistujille!

Golftarvikkeiden kirpputori jatkaa Luukin pukuhuoneessa

Naisten sunnuntaille saatii niin paljon kirppistavaraa myyntiin, että ostoja voi jatkaa omatoimisesti edelleen. Tavarat ovat esillä Luukin pukkarissa, josta voi käydä poimimassa itselleen mieluisat vaatteet ja tarvikkeet ja käydä maksamassa caddiemasterille. Ostaja hinnoittelee itse!

Terveys- ja ravintoilta järjestettiin torstaina 13.6. 

Paikalle saapui reilu kymmenkunta seuran jäsentä kuulemaan faktaa ja vinkkejä ravinnosta. Illan veti ravintovalmentaja Heidi Palm.