SHG EASY – rakenna haluamasi golf-paketti alkaen 69 euroa /kk

Suur-Helsingin Golf (SHG) tarjoaa uudenlaisen mahdollisuuden golfin harrastamiseen. Vuokraa nyt SHG:n pelioikeus käyttöösi pelikaudelle 2018 12 kuukauden sopimuksella alkaen 69 euroa/kk.

SHG:n Lakiston kenttä on vastikään uudistunut ja se on rankattu pääkaupunkiseudun kiinnostavimpien kenttien joukkoon. Luukki on puolestaan yksi Suomen vanhimpia ja pidetyimpiä golfkenttiä. Kenttä täytti 50 vuotta 2017. Sekä Lakisto että Luukki sijaitsevat kätevän matkan päässä Vihdintien varrella Espoossa.

Olemme rakentaneet pelioikeuden päälle erilaisia SHG EASY -palvelupaketteja, jotta helposti ja varmasti löytäisit itsellesi sopivan vaihtoehdon. Tutustu tässä vaihtoehtoihimme ja tee valintasi, vaikka nyt netissä saman tien.

KEHITY GOLFARINA – golfopetus/ treenipaketti + 20 euroa/kk lisätään pelioikeuden kuukausiveloituksen 69 euroa päälle. Tämä sisältää 22 ohjattua golfharjoitusta huhtikuun ja lokakuun välillä.

Kehitä taitojasi tällä KEHITY GOLFARINA -paketilla. Pakettiin sisältyy 22 harjoituskertaa, jotka ovat valittavissa tarjonnasta läpi kauden. Opetuksesta vastaavat SHG:n PGA pro Lauri Hurri sekä SHG:n PGA ammattilaispelaajat Mikael Salminen ja Tuomas Salminen. Harjoitukset ovat ryhmäharjoituksia, joissa opettavan pro:n vetämät tunnit keskittyvät tekniikan opetteluun ja pelaavien ammattilaisten vetämät tunnit erilaisten peliharjoitteiden tekemiseen. Tämän kattavampaa opetuspakettia ei tästä maasta löydy! Opetustarjonnasta löytyy pitkin kesää eri osa-alueisiin keskittyneitä tunteja. Voit valita harjoittelusi juuri siitä osa-alueesta, johon tarvitset lisää osaamista, oli se sitten draivin pitäminen pelissä tai haastavan putin upottaminen varmasti reikään.

SHG -PLUS paketin hinta 11 euroa/kk/kenttä, lisätään pelioikeuden kuukausiveloituksen 69 euroa päälle.

Nautit golfista omassa seurassa, mutta välillä tuntuu, että olisi hauska päästä hieman muuallekin pelaamaan. Kehitimme sinulle SHG-PLUS-paketin, jotta pääsisit vaivattomasti pelaamaan valitsemallasi yhteistyökentällämme. Pakettiin sisältyy lisäpelioikeus haluamallesi kentälle. Voit myös halutessasi valita useampia kenttiä, yhden lisäkentän hinta on aina 11€/kk. Lisäkentät ovat Nurmijärvi, Nevas ja Espoon Golfseuran (EGS) kenttä.

Kuukausimaksulliset paketit alkavat ostohetkestä ja sopimusten sitova laskutuskausi on aina 12 kuukautta. Maksut laskutetaan.

Kuukausimaksulliset paketit voit ostaa vaikka heti, klikkaa TÄSTÄ tilaussivulle.