SHG EASY rakenna haluamasi golf-paketti alk. 69€ / kk

Pelioikeus kaudelle 2018

Suur-Helsingin Golf tarjoaa uudenlaisen mahdollisuuden golfin harrastamiseen. Vuokraa SHG:n pelioikeus käyttöösi pelikaudelle 2018 12 kuukauden sopimuksella alkaen 69 euroa/kk.

Olemme rakentaneet pelioikeuden päälle erilaisia palvelupaketteja, jotta varmasti löytäisit itsellesi sopivan vaihtoehdon. Tutustu tästä vaihtoehtoihimme ja tee hankintasi vaikka nyt netissä saman tien.

Pelioikeuden vuokraajan tiedot:

 • Date Format: MM slash DD slash YYYY
 • Voit myös valita pelioikeuspakettiisi seuraavia lisäpalveluita:
 • » Lue lisää
  » Sulje
  Kehitä taitojasi tällä KEHITY GOLFARINA -paketilla. Pakettiin sisältyy 22 harjoituskertaa huhtikuu – lokakuun välillä, jotka ovat valittavissa tarjonnasta läpi kauden. Opetuksesta vastaavat SHG:n PGA prot Janne Martikainen ja Lauri Hurri sekä SHG:n ammattilaispelaajat Mikael Salminen ja Tuomas Salminen. Harjoitukset ovat ryhmäharjoituksia, joissa opettavien proiden vetämät tunnit keskittyvät tekniikan opetteluun ja pelaavien ammattilaisten vetämät tunnit erilaisten harjoitteiden tekemiseen. Tämän kattavampaa opetuspakettia ei tästä maasta löydy! Opetustarjonnasta löytyy pitkin kesää eri osa-alueisiin keskittyneitä tunteja. Voit valita harjoittelusi juuri siitä osa-alueesta, johon tarvitset lisää osaamista, oli se sitten draivin pitäminen pelissä tai pallon upottaminen reikään. Harjoitusaikataulu kauden 2017 osalta julkaistaan paketin lunastaneille maaliskuun aikana.
 • » Lue lisää
  » Sulje
  Nautit golfista omassa seurassa, mutta välillä tuntuu, että olisi hauska päästä hieman muuallekin pelaamaan. Kehitimme sinulle SHG-PLUS-paketin, jotta pääsisit vaivattomasti pelaamaan valitsemallasi yhteistyökentällämme. Pakettiin sisältyy lisäpelioikeus haluamallesi kentälle. Voit myös halutessasi valita useampia kenttiä kuin yhden hintaan 11€/kk/kenttä. Valittavissa olevat kentät ovat Nurmijärvi Golf, Nevas Golf ja Espoon Golfseura.
 • Kuukausipaketteihin sisältyvät palvelut ja laskutus käynnistyvät ostoajankohdan mukaan. Sopimusten sitova laskutuskausi on aina 12 kuukautta.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.