Rajallinen määrä pelioikeuksia SHG:n Lakiston ja Luukin kentille – alkaen 69 e/kk

Nyt on tarjolla rajallinen määrä Suur-Helsingin Golfin pelioikeuksia pelikaudelle 2018 Lakiston ja Luukin kentälle. Pelioikeuden hinta on 795 euroa.

Suur-Helsingin Golf (SHG) tarjoaa myös uudenlaisen mahdollisuuden golfin harrastamiseen. Vuokraa nyt SHG EASY – pelioikeus käyttöösi pelikaudelle 2018 12 kuukauden sopimuksella alkaen 69 euroa/kk!

SHG EASY –pelioikeuden päälle voit halutessasi liittää myös lisäpelioikeuden Nurmijärven tai Espoon Golfseuran (EGS) kentille. Lisäpelioikeuden hinta on 11 euroa/kk/lisäkenttä.

SHG:n Lakiston uudistunut kenttä on rankattu pääkaupunkiseudun kiinnostavimpien kenttien joukkoon. Luukki on puolestaan yksi Suomen vanhimpia ja pidetyimpiä golfkenttiä. Sekä Lakisto että Luukki sijaitsevat kätevän matkan päässä Vihdintien varrella Espoossa.

Suur-Helsingin Golfin jäsenmaksu 2018 on 115 euroa. Uudet jäsenet saavat 2018 jäsenyyden päälle lisäksi 50 euron arvosta rangepalloja omaan harjoitteluun Lakiston ja Luukin rangeille.

Opiskelijoille edullinen opiskelija-pelioikeus: 395 euroa!

Suur-Helsingin Golf tarjoaa myös edullisia opiskelija-pelioikeuksia alle 27 vuotiaille päätoimisille opiskelijoille.

Lakiston ja Luukin kenttien opiskelija-pelioikeus maksaa 395 euroa. Opiskelijan tulee pelioikeuden ostaessaan olla alle 27 vuotta, päätoiminen opiskelija ja SHG:n jäsen.

SHG:n 2018 jäsenmaksu on vuonna 1997 ja sen jälkeen syntyneille 30 euroa ja ennen 1997 syntyneille 115 euroa. Erillistä liittymismaksua ei ole. Ja 2018 uusille SHG:n jäsenille siis 50 euron rangepallot kaupanpäälle.

Opiskelijan tulee pelioikeutta lunastaessa esittää oppilaitoksen läsnäolotodistus päätoimisesta opiskelusta. Opiskelija-pelioikeuksia on myös tarjolla rajallinen määrä, joten toimi asiassa nopeasti!

Lisätietoja vuokrattavista SHG:n pelioikeuksista, SHG EASY -pelioikeuksista, opiskelija-pelioikeudesta ja jäsenyyksistä saat seuran toimistosta toimisto@shg.fi.