Pelioikeus kaudelle 2018 Luukki ja Lakisto 795€!

Pelaa kaudella 2018 Luukissa ja Lakistossa!

SHG:n toimistossa on vuokrattavissa muutamia A-osakkeen pelioikeuksia pelikaudeksi 2016. Pelioikeus oikeuttaa pelaamaan Lakiston ja Luukin kentillä. Vuokrapelioikeuden hinta on 795 euroa.

Jos pelaat vähemmän, voit ostaa 10-kortin hintaan 400/350/250 EUR tai 5-kortin hintaan 210/185/135 EUR (hinnat: vieras/jäsen/osakas).

SHG:n toimisto: ma-to klo 10-15, 09 439 37 112 tai toimisto@shg.fi

Miksi kannattaa valita juuri SHG?

Kentät lukeutuvat pääkaupunkiseudun pelillisesti kiinnostavimpien kenttien joukkoon ja ovat erittäin hyvien yhteyksien päässä. Ajoaika Kehä kolmoselta Vihdintietä Luukkiin 10 min ja Lakistoon 15 min. Molemmille kentille pääsee myös bussilla: bussi 345 ajaa Elielin aukiolta Luukin ohi ja tuo lopulta suoraan Lakiston klubin eteen.

Koska kenttiä on kaksi ja pelioikeuksia silti alle 1200 (plus juniorit), peliajan saaminen on helppoa ja varmaa. Kun vuokraat pelioikeuden, pääset varaamaan peliaikasi 7 päivää ennen. Osakkaana voit varata 10 päivää etukäteen -katso muut osakkaan edut SHG kotisivuilta.

Kaksi erilaista kenttää ja kaksi mukavaa klubimiljöötä

SHG on siitä harvinainen golfyhteisö, että siellä pääset nauttimaan kahden erilaisen klubitalon tunnelmasta ja kahdesta erilaisesta golfmiljööstä. Luukin ja Lakiston kentät sijaitsevat noin viiden kilometrin päässä toisistaan – toinen suojaisen metsäalueen sydämessä, toinen kauniisti kumpuilevassa ja avarassa maisemassa. Myös klubitaloja ja -tunnelmia on kaksi erilaista. Molemmilla klubitaloilla nautit ravintolapalveluista ja käytössäsi on pukuhuone- ja saunatilat.

Lakiston 18-reikäinen kenttä avattiin kesällä 2013 kokonaan uudistettuna. Kenttä valmistui alun alkaen vuonna 1990 ja sai viime vuonna uuden modernin ja maukkaasti pelattavan luonteen. Kenttä keräsi avautuessaan kehuja sekä tavallisilta klubipelaajilta että kisaajilta. Lay-outia ja pelillisyyttä ovat kiitelleet myös monet kenttäsuunnittelijat.

Lakiston klubitalon sisätiloja on kahden viimeisen vuoden aikana uudistettu ja ulkoterassia on laajennettu. Heinäkuussa 2015 pelattiin Lakistossa miesten ja naisten lyöntipelin Suomen mestaruuskilpailut. Tänä vuonna Finnish Tour vierailee syyskuussa Lakistossa.

Luukin kentällä on golffattu vuodesta 1967 lähtien, aluksi 9-reikäisenä ja vuodesta 1990 lähtien 18-reikäisenä. Luukki lukeutuu vanhojen hyvien kenttien kastiin ja tarjoaa golffarille nautintoja joka reiällä. Kenttä rajoittuu Luukkaan ulkoilualueeseen ja se on rakennettu ympäröivää luontoa ja maisemia kunnioittaen. Luukkiin tehtiin mittava perusparannus 2004-2006 ja kenttä on vuodesta toiseen ollut erinomaisessa pelikunnossa.

Liity samalla seuraan!

Luukin ja Lakiston kenttiä ylläpitää ja toiminnasta vastaa Suur-Helsingin Golf Ry, 2015 50 vuotta täyttänyt perinteikäs golfseura ja yli 25 vuotta toiminut kenttäyhtiö SHG Oy. Molemmilla on talous hyvässä kunnossa.

SHG on pääkaupunkiseudun aktiivisimpia golfseuroja, mikä näkyy esim kilpailujen, talkoiden ja muiden tapahtumien osallistujamäärissä. Se tunnetaan rennosta tunnelmasta, aktiivisesta toiminnasta ja urheilullisuudesta. Seura on yksi Suomen menestyneimpiä kilpagolfseuroja.

SHG:n jäsenmaksu vuodelle 2018 on 115 euroa. Jäsenmaksuissa on seurojen välillä eroja, joten kerrotaanpa, mitä saat tuohon hintaan.

SHG:llä on ammattimaista opetus- ja valmennustoimintaa molemmilla kentillä. Kauden aikana järjestetään useita erilaisia kursseja, joilta voit hankkia joko greencardin tai hakea lisätaitoja. Varsinaisen pelikauden ulkopuolella järjestämme erilaisia pelimatkoja jäsenillemme.

Jos haluat kilpailla, arvostanet sitä, että SHG on pk-seudun aktiivisimpia kilpailujen ja tapahtumien järjestäjiä. Koska kenttiä on kaksi, kisoja voidaan järjestää muiden pelihaluisten siitä kärsimättä. Kesän kisaohjelmasta löytyy säännöllisesti järjestettäviä arki-viikkiksiä ja lähes joka viikonlopulta joku muu kisa. Ja SHG:n jäsenenä hyödyt edullisista kilpailumaksuista.

SHG:llä on hyvät ja aktiivisesti päivittyvät nettisivut, joita seuraamalla saat tiedon sekä tapahtumista että kenttien tilanteesta. Peliajat varaat helposti sähköisestä kalenterista. Kun käyt tykkäämässä seuran facebook-sivusta, saat ennakkotietoja myös sinne.

Tervetuloa onnellisten golffarien seuraan!

Meitä SHG:läisiä on tällä hetkellä lähes 1800. Parhaat suositukset ja kuvaukset kentistä ja seuran toiminnasta saat keneltä tahansa tästä porukasta. Nappaa siis hihasta golffaavia tuttujasi ja kysy, tuntisiko joku jonkun meikäläisen. Sitten vaan haastattelemaan!

Olet lämpimästi tervetullut SHG:n jäseneksi ja kentillemme pelaamaan!