Kausipelaajalle useita vaihtoehtoja

Kun hankit kausipelioikeuden, saat rajattomasti pelejä, juuri haluaminasi aikoina. Voit hankkia pelioikeuden Luukkiin, Lakistoon tai molemmille kentille. Pelioikeuden voit ostaa joko SHG:n toimistolta tai vuokrata osakkaalta. Jos pelaat vähemmän, sinulle sopii sarjakortti, jolla voi pelata rajatun määrän 9 tai 18 reiän kierroksia kahden kauden aikana. Opiskelijoille ja junioreille tarjoamme erittäin edullisia pelioikeuksia.

Kausipelioikeudella pelaaminen edellyttää jonkun golfseuran jäsenyyttä. Fiksuinta on ottaa jäsenyyskin SHG:stä, sillä sen myötä saat hyviä etuja ja pääset nauttimaan seuran tapahtumista.

Pelioikeuden ostaminen

Toimistolla ja SHG:n Verkkokaupassa myydään yhden ja kahden kentän pelioikeuksia. Voit valita pelioikeuden joko Luukkiin tai Lakistoon tai molempiin. SHG:n yhden tai kahden kentän pelioikeuksilla on selvästi pääkaupunkiseudun paras hinta- ja laatusuhde.

Ota yhteyttä toimistolle jos haluat lisätietoja. Verkkokaupasta voit ostaa pelioikeuksia ympäri vuoden. Uuden kauden pelioikeudet tulevat myyntiin heti edellisen kauden päättyessä.

# Verkkokauppa

Pelioikeuden vuokraaminen osakkaalta

Voit vuokrata pelioikeuden SHG:n osakkeenomistajalta. Ne ovat aina kahden kentän pelioikeuksia. Jos osakkeita on tarjolla vuokralle, löydät niitä Myydään ja vuokrataan -sivulta, johon tulevat näkyville Golfpisteen Pörssiin viedyt SHG:n osakkeiden vuokraus-, osto- ja myynti-ilmoitukset. Voit myös tiedustella toimistolle vuokrattavaksi annettuja osakkeita. Kun vuokraat pelioikeuden suoraan osakkaalta, sovit  hinnasta ja maksamisesta hänen kanssaan ja osakas huolehtii pelioikeiden siirtämisestä sinulle. Pelioikeuden vuokraajana saat pelata molemmilla kentillä kauden aikana rajattomasti ja pääset varaamaan peliaikasi NexGolfista 10 päivää aiemmin.

#  Myydään ja vuokrataan

Sarjakortin ostaminen

SHG:n verkkokaupasta ja toimistolta myydään sarjakortteja. Tarkista sarjakorttien pelimäärät ja hinnat Hinnastosta. Sarjakortilla voit pelata puolikkaita tai kokonaisia kierroksia. Sarjakortti on voimassa ostetulla ja sitä seuraavalla pelikaudella. Sarjakortti on henkilökohtainen, mutta sillä voi maksaa yhden toisen henkilön pelin, kun tämä pelaa samassa lähdössä sarjakortin haltijan kanssa.

Pelioikeudet junioreille ja opiskelijoille

SHG tarjoaa erittäin edulliset pelimahdollisuudet juniori-ikäisille ja opiskelijoille. Parhaista eduista nauttivat osakkaiden lapset ja lapsenlapset. Ole yhteydessä SHG:n toimistolle, kun haluat hankkia pelioikeuden juniorille tai opiskelijalle.

Osakkaiden lapset ja lapsenlapset

  • Alle 16-vuotiaat  maksutta

Muut

  • 12 vuotiaat ja sitä nuoremmat 125 euroa
  • 13-21-vuotiaat 250 euroa
  • Opiskelijat alle 27 vuotta 375 euroa

Opiskelijan pitää olla alle 27 vuotta kun hän ostaa pelioikeuden. Opiskelijan tulee pelioikeutta lunastaessa esittää oppilaitoksen läsnäolotodistus päätoimisesta opiskelusta.

Juniorin ja opiskelijan pelioikeus antaa rajattoman määrän pelejä Luukin ja Lakiston kentällä kauden aikana ja kausipelaajan edut. Opiskelijapelioikeuksia on rajallinen määrä.

Edullisen juniori- ja opiskelijapelioikeuden saaminen edellyttää SHG:n jäsenyyttä. Alle 21-vuotiaat saavat seuran jäsenmaksusta reilun alennuksen.

# Liity SHG:n jäseneksi