Pärnu Bay 21.-23.9. finaaliviikonlopun pelaajat viikkokisa-rankingista ja pelaaja-arvonnoista

Kesän Pärnu Bay -viikkokilpailusarjat on nyt pelattuna. Lakistossa pelattiin kesän aikana toukokuusta tasoituksellista ja tasoituksetonta lyöntipeliä. Luukissa pelimuotona oli tasoituksellinen pistebogey miehille ja naisille.

Pärnu Bay-viikkokilpailun kisakierroksen sai pelata vapaasti maanantaista sunnuntaihin. Viikottaisista kilpailuista muodostui uusi koko kauden kestävä kilpailusarja. Tänä vuonna kilpailukierroksensa sai myös halutessaan uusia, vaikka useamman kerran.

Alustavasti kilpailusarjojen kolme parasta pelaajaa sai kisapaikan syyskuun finaalikilpailuun 21.-23.9. Pärnu Bay:hin kisaamaan kokonaiskilpailun voitosta. Mutta Nexgolfin kilpailukalenterissa ja kevään Look in Golf lehdessä olleiden osin ristiriitaisten tietojen johdosta myös kaikki sarjojen neloset pääsivät mukaan finaaliin.

Lisäksi kaikista touko-elokuussa pelatuista Pärnu Bay-viikkokilpailun kisakorteista arvottiin yksi pelaaja per kuukausi mukaan finaaliin.

Ja vielä on finaalimatka-paketteja myös myynnissä SHG:n toimistossa. Ilmoittaudu matkalle mukaan 9.9. mennessä sähköpostitse SHG:n toimistoon, toimisto@shg.fi. Finaalimatkan hinta on 350 euroa sisältäen matkat, majoitukset ja pelit.

Seuraavat pelaajat lähtevät Pärnu Bay:in finaalikilpailuun viikkokilpailusarjojen ranking-tulosten perusteella:

Luukki, miehet

 1. Juhani Savela
 2. Kari Sundberg
 3. Antti Seppänen
 4. Harri Malen

Luukki, naiset

 1. Merja Laakso
 2. Pirkko Andersson
 3. Pia Vilmi
 4. Eija Lehmusoksa

Lakisto, SCR

 1. Jaakko Surama
 2. Seppo Halinen
 3. Lauri Viitala

Lakisto, HCP

 1. Pasi Olenius
 2. (Juhani Savela)
 3. Sami Kangas
 4. Lauri Linna

Juhani Savela pääsi mukaan jo Luukin miesten rangingin voittajana, joten Lauri Linna nousee neljänneltä sijalta reissulle mukaan. Rankingin ykköset saavat finaalikilpailuun mukaan kolme pistettä, kakkoset kaksi pistettä ja kolmoset yhden pisteen.

Kilpailukortti-arvonnoista finaalimatkalle pääsi mukaan siis neljä pelaajaa. Jokainen tuloskortti toimi arpalipukkeena kuukausikohtaisissa finaalimatka-arvonnassa maanantaina 3.9. Arvonnan suoritti ulkopuolisena valvojana toiminut Esa Lähdesmäki.

Arvonnan finaalimatka-voittajat:

Toukokuu: Arto Jussila

Kesäkuu: Pentti Koskinen

Heinäkuu: Erkki Kukkonen

Elokuu: Aapo Komonen

Finaalimatkan ohjelma  21.-23.9.

Pärnu Bay -finaalimatka starttaa perjantaina 21.9. klo 18.30 laivamatkalla Silja Europalla Tallinnaan. Kokoontuminen Länsiterminaalin satamassa klo 17.30. Kattavaan matkapakettiin kuuluu ensimmäinen yöpyminen laivalla Tallinnassa ja aamupalan jälkeen matka Tallinnasta Pärnuun bussilla. Matkapaketti sisältää laiva- ja bussimatkat Pärnuun, pe-la yöpymisen ja aamupalan laivalla, majoituksen Pärnussa 2-hh Estonia Spa hotellissa ja 2 pelikierrosta finaalikilpailuineen (36 hcp pb) sekä lauantaina ja sunnuntaina myös lounaan kentällä. Laiva on takaisin Helsingissä sunnuntaina klo 21.30.