Olet lämpimästi tervetullut SHG:n kentille

Suur-Helsingin Golfin kentät sijaitsevat kauniissa ja rauhallisessa espoolaismaisemassa. Kentät ovat noin viiden kilometrin päässä toisistaan ja molemmille kentille kuljetaan Helsingin suunnasta tultaessa Vihdintietä pitkin. Kummallekin kentälle pääsee myös julkisilla kulkuvälineillä.

Molemmat kentät ovat avoimia vieraspelaajille. Tasoitusraja on miehille ja naisille 50 kaikkina päivinä. Jos tasoituksesi ei ole vielä tällä tasolla, voit pelata Luukissa maanantaisin. Molemmilla kentillä vuokrataan golfautoja, Lakistossa autoja on kuusi kappaletta ja Luukissa neljä.

Olet lämpimästi tervetullut.

Pääset aina pelaamaan
Kentille pääsee pelaamaan kaikkina viikonpäivinä, kun kentällä on tilaa. Ajan voi varata jo kolme päivää ennen peliä. Vapaita aikoja pääsee selaamaan ajanvarauskalenterista ja aikavaraukset tehdään puhelimitse caddiemasterilta. Kenttien kymmentä-yli-lähtöajat ajat on varattu SHG:n osakkaille ja pelioikeutetuille. Ne on varattavissa aina vasta kaksi tuntia ennen lähtöaikaa. Omalla pelioikeudellaan pelaavat osakkaat voivat varata niitä myös puhelimitse kaksi tuntia ennen. Vieraspelaajille ne on varattavissa paikan päältä aikaisintaan tuntia ennen lähtöaikaa.

Ajanvaraus puh. 0600 03388 (0,76 e/min+pvm)

caddiemaster.luukki@shg.fi
caddiemaster.lakisto@shg.fi

Jos vieraspelaaja tulee pelaamaan SHG:n jäsenen kanssa, SHG:n jäsen voi tehdä aikavaraukset samalla kun varaa itselleen aikaa NexGolfin ajanvarauskalenterista. Tämä onnistuu, jos myös vieraspelaajan seurassa käytetään NexGolf-ajanvarausjärjestelmää.

Jos seurassasi käytetään NexGolfia, voit tehdä aikavarauksen teetime.fi -palvelun kautta alla olevasta linkistä.

http://www.teetime.fi/#/

Tutustu kenttään ja SHG:hen ennakkoon

Kokosimme sivun alareunaan linkkejä, joiden avulla voit tutustua SHG:hen ja sen kenttiin. Kaikki linkit johtavat sisältöihin tämän sivuston sisällä.