Ohjeita pelaajille

Jäsenkorttien ja bägilätkien noutamisesta annetaan ohjeet kauden käynnistyessä. Kortin ja lätkän saaminen edellyttää kausimaksujen hoitamista. Jos olet vuokrannut pelioikeuden, saat korttisi ja lätkäsi sen jälkeen, kun osakkeenomistaja on kirjallisesti vahvistanut pelioikeuden siirron toimistolle. Varmista, että asia on hoidettu!

NexGolf ajanvarausjärjestelmään kirjaudut sisään ensimmäisellä kerralla salasanalla, joka rakentuu nimestäsi ja syntymäajastasi: etunimen kaksi ensimmäistä kirjainta, sukunimen kaksi ensimmäistä kirjainta ja syntymäajan kaksi ensimmäistä numeroa. Esimerkki: Jukka Kallio on syntynyt 6.7.1946. Hänen oletussalasanansa on JuKa06.

Muistathan kertoa, jos yhteystietosi ovat muuttuneet!

Ajanvaraussääntöjä

SHG:n osakkaat, jäsenet ja kausipelioikeuksien haltijat varaavat ajat helpoiten NexGolfin sähköisessä palvelussa.

Osakkaat voivat varata peliaikoja kymmenen päivää ennen, jäsenet ja pelioikeutetut seitsemän päivää ennen ja vieraspelaajat kolme päivää ennen peliä. Kymppikortin haltijoiden ennakkovarausaika on viisi päivää. Vapaita peliaikoja on aina myös viimehetken lähtijöille, sillä kymmentä yli tasatunnin ajat vapautuvat varauksille vasta kaksi tuntia ennen lähtöaikaa.

Näitä kymmentä yli tasatunnin lähtöaikoja voivat omalla pelioikeudellaan pelaavat osakkaat varata kaksi tuntia ennen ja vain he voivat tehdä varauksen myös puhelimitse. Pelioikeutetut voivat varata näitä aikoja paikan päältä tuntia ennen ja muille pelaajille lähtöajat vapautuvat paikan aikaisintaan tuntia ennen.

Jos pelaajalle tulee esteitä, varattu peliaika pitää peruuttaa viimeistään tuntia ennen lähtöaikaa. Varaaja on vastuussa varauksestaan, poisjäänneistä sekä kaikkien pelaajien ilmoittautumisesta. Seuran kapteenit ottavat yhteyttä pelaajiin, jotka jättävät varaamiaan peliaikoja käyttämättä.

Seuran viikkokilpailupäivinä on klo 16-18 peliajat varattu kisaan osallistujille. Nämä ajat varataan puhelimitse caddiemasterilta, sillä niitä ei voi varata internetin kautta. Varaamatta jääneet ajat vapautuvat muille pelaajille viikkokilpailupäivinä klo 12.

Palloränni on käytössä aikaisten lähtöaikojen varalta

Ilmoittautuminen

Pelaajan pitää ilmoittautuu caddiemasterin toimistoon viimeistään 10 minuuttia ennen lähtöaikaa. Ilmoittautumista ei voi hoitaa puhelimitse. Ilmoittautumisen yhteydessä pelaaja kertoo lähtöajan ja nimensä. Vieraspelaajilta tarkistetaan aina tasoituskortit.

Jos pelaaja lähtee kentälle ennen caddiemasterin toimiston avautumista, hän voi hoitaa ilmoittautumisen kierroksen puolivälissä.

Vakuutusturva Suur-Helsingin Golfin golfkentillä

Kaikki Suomen golfseurojen jäsenet on vakuutettu kentällä ja harjoitusalueille tapahtuvien tapaturmien ja vastuuvahinkojen osalta Suomen Golfliiton vakuutuksella.

Muut Suur-Helsingin Golfin golfkentillä pelaavat ja harjoitusalueilla harjoittelevat pelaajat vastaavat itse golfkentällä sekä harjoitusalueille tapahtuvista tapaturmista tai vastuuvahingoista.

Hyvä tietää kentilla liikkumisesta:

Tasoitusrajat

Vieraspelaajan tasoitusraja on sekä naisilla että miehillä 54 ja ryhmän maksimitasoitus on 108.

Kaikilla tasoituksilla (ja myös ilman minkään seuran jäsenyyttä) pääsee pelaamaan aina maanantaisin Luukissa. Maanantaisin joustetaan myös koko ryhmän tasoitusrajasta. Jotta peli kulkisi rivakasti, toivotaan, että ryhmässä olisi myös yksi kokeneempi golfari mukana.

Valvojat paikalla Kenttiemme valvonnasta vastaa seuran senioreista koottu ryhmä. Kenttävalvojat kiertävät kenttäalueilla sekä huolehtivat pelikierroksen sujuvuudesta ja turvallisuudesta. Jokaisella valvojalla on valvojakortti, jonka he esittävät pyydettäessä.

Liikkuminen kentillä

Teräspiikkien käyttö on sallittu molemmilla kentillä.

SHG:n kentille ei saa tuoda koiria.

Luukin kenttää ympäröi Helsingin kaupungin ulkoilualue ja siksi kenttää reunustavassa metsässä on kävelyteitä ja niillä usein kävelijöitä ja pyöräilijöitä. Kun siirrytään väylälle numero neljä, ylitetään hiekkatie, joka on hevosharrastajien ja matkapyöräilijöiden suosiossa. Reitiltä eksyneitä pyöräilijöitä tai kävelijöitä voi joskus näkyä myös kenttäalueen kävelyteillä.