SHG-Mimmien ohjelma kaudelle 2018!

SHG:n naisten kaudella 2018 on riittänyt monenlaista tapahtumaa! Ja vielä on pari mukavaa yhteistä juttua edessäkin!

MimmiMaraton lauantaina 21.7. Lakisto + Luukki.

Tänä vuonna pelataan jo kolmannen kerran naisten ideoima kahden kentän maraton! Kisamaksu (45 euroa jäsenet, 60 euroa vieraspelaajat) sisältää kierrokset Lakistossa ja Luukissa, kahviaamiaisen, lounaan ja kuohujuoman.

MimmiMaraton on tapahtuma, johon voi tulla ihan vaan ylittämään itsensä ja pelaamaan kaksi kierrosta samana päivänä. Voi myös tulla tekemään tulosta ja nappaamaan palkinnot jommasta kummasta kisasarjasta; pistebogeystä tai scratchistä.

Kaikki osallistujat saavat yllätyspussukan ja lasillisen kuohuvaa urakan kunniaksi. Kisa on avoin, tuo kaverisi mukaan!

Eclecticit ovat käynnissä, vielä ehtii mukaan!

Jokakesäinen Eclectic on must. Eclecticiin osallistuminen on hauska tapa kannustaa itseään pelaamaan hyviä reikätuloksia. Eclecticiä pelataan tuttuun tapaan molemmilla kentillä, aina 30.9. saakka. Mukaan voi liittyä missä vaiheessa kesää tahansa. Koskaan ei ole myöhäistä alkaa kerätä omaa korttia!

Peliohjeet löytyvät naisten pukuhuoneista. Tapahtumamaksu 5 euroa per kenttä. Maksetaan caddiemasterille.

Naisten reikäpelit ovat käynnissä

Nainen naista vastaan pelattava reikäpeli on kesän kiinnostavimpia kisoja. Ne ovat käynnissä paraikaa ja voit seurata tuloksia ja sarjan etenemistä kisakalenterin kautta.

Naisten mestaruuskisat 2018

Mestaruuksista mitellään tänäkin vuonna. Tottakai! SHG:n naisten mestaruus ratkaistaan 18.-19.8. ja ikäkausimestaruuksista pelataan 9.-12.8. Kaikki hyvässä pelivireessä olevat mimmit mukaan!

Kauden päätteeksi perinteiset Mimmingit

Upea golfkesä päätetään taas yhteiseen illanviettoon, Mimminkeihin! Luvassa ainakin ruokaa ja rupattelua – todennäköisesti myös paljon muutakin hauskaa! Mimminkien ajankohta alustavasti lauantaina 6.10.  Juhlapaikkaa vielä etsitään.

Naistoimikunta

  • Sari Huuhtanen, ladykapteeni – lady.huuhtanen@gmail.com
  • Kirsti From, Sari Kangas, Maire Syrjäkari ja Pia Vilmi

– – – – – –

Ja tässä tietoja tapahtumista, joista olemme jo nauttineet!

Kauden avaus ja SHG-mimmien säätökirjan julkkarit järjestettiin sunnuntaina 29.4. Lakistossa 

SHG-mimmien kausi käynnistyi tänä vuonna komeasti jo huhtikuun puolella! Silloin kilisteltiin kuplivalla ja nautittiin kahvit juustokakun kera SHG-Mimmien ikioman Säätökirjan kunniaksi. Säätökirja on SHG-mimmien ikioma sääntökirja, jossa annetaan ohjeita pahan paikan varalle. Säätökirjassa ohjeet annetaan tutuissa puitteissa, Luukin kentällä. Säätökirjasta otettiin alkukauden aikana kolme painosta ja sitä myytiin kirjan tilanneille. Kauppa on käynyt hyvin, yli neljäkymmentä kappaletta myyty!

Avajaispäivänä järjestettiin yhdeksän reiän mittainen kahden mailan ja putterin kisa.

SHG-mimmeille järjestettiin treeniä toukokuussa Lakiston harjoitusalueella

Lakiston harjoitusalueella järjestettiin mimmeille treeniä viitenä iltana toukokuussa. Opettajana toimi PGA Pro Mappe Ervasti ja yhtenä iltana häntä tuurasi PGA Pro Jarkko Raski. Olimme todella hyvässä opissa siis! Treeni-illat olivat keskiviikko 2.5. ja tiistait 8.5., 15.5., 22.5. ja 29.5. Illan aikana harjoitteli kaksi  eri treeniryhmää, aiempi klo 17 ja myöhempi klo 18 alkaen. Kumpaankin ryhmään mahtui 8 naista. Kaikkiaan treeneissä oli toukokuun aikana liki 90 treenaajaa!

Treeni-illoista perittiin pieni omavastuumaksu – 5 euroa per treeni – ja niihin ilmoittauduttiin ennakkoon Tapahtumakalenterin kautta.

Ladykapteenin kierrokset pelattiin Luukissa 23.5. ja 30.5.

Erityisesti uusille ja vähemmän pelanneille mimmeille järjestettiin toukokuussa kaksi ladykapteenin kierrosta, ensimmäinen niistä keskiviikkona 23.5. ja toinen keskiviikkona 30.5. Kierrokset alkoivat klo 17 ja molempina iltoina saatiin kentälle useampi peliryhmä. Kivat kierrokset oli!

MimmiMatka Tallinnaan 2.-3.6. – loppuunmyyty!

Kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna tehtiin kautta aikain ensimmäinen SHG-Mimmien ulkomaanmatka ja se onnistui erinomaisesti. Viking Linella mentiin lauantaiaamuna Tallinnaan ja satamasta bussikyydillä suoraan Niitväljaan pelaamaan. Pelin jälkeen majoituttiin viihtyisään Spa-Laulasmaa hotelliin, jossa oli mukavat ulkoterassit ja upeat rantamaisemat.  Sunnuntaina pelattiin toinen kierros Niitväljassa ja sen jälkeen takaisin koti-Suomeen. Matkalla oli mukana liki kolmekymmentä SHG-mimmiä. Ensi vuonna varmaan pukkaa uutta matkaa!

Mimmien yö perjantaina 8.6. Luukissa

Jo järjestyksessään toinen Mimmien yö eli illasta aamuun pelattava naisten tapahtuma järjestettiin perjantaista lauantaihin 8.-9.6. Pelaaminen aloitettiin alkuskumppien kera kuuden aikaan ja perjantai-illan aikana ehdittiin pelata kaksi kierrosta ennen umpipimeää. Pidettiin noin kahden tunnin lepotauko ja jatkettiin uudestaan aamukolmelta auringon noustessa, aivan mahtavaa!

Naisten sunnuntai 10.6. Luukissa klo 9:30 alkaen

Ei kesää ilman Naisten sunnuntaita! Kaudella 2018  Naisten sunnuntaina kierrettiin Mimmi-rasteja. Osallistujat pääsivät rasteilla venyttelyyn, Foreverin aloe vera -käsihemmotteluun, puttailuun, chippailuun ja tietysti myös hieman säätämään sääntöjä ja lopuksi pelaamaankin.

Naisten sunnuntaihin osallistui yli 50 naista, joista noin kolmasosa oli aloittelijoita tai uusia lajista kiinnostuneita. Tapahtuma ja pelikierrokset olivat ilmaiset. Ja kaikille tarjottiin mansikkaiset kakkukahvit!