Naiset tutustuivat sääntömuutoksiin teoriassa ja käytännössä

SHG-Mimmien kausi 2019 käynnistettiin sunnuntaina 28.4. sääntösulkeisilla ja säätöysillä. Lakiston klubille saapui yli 30 naista – ensin kuulemaan sääntöuudistuksesta teoriassa ja sen jälkeen testailemaan sääntötuntemusta käytännössä kentällä.

Naistoimikunta oli järjestänyt tilaisuuden ja sen yhteydessä naiset pääsivät tutustumaan myös klubitalon uuden ravintolan pizzojen makumaailmaan. Säännöt todettiin tolkullisiksi ja pizzat herkullisiksi.

Pia Vilmi veti klubilla sääntöluennon ja Lakiston etuysillä olivat käytännön sääntöneuvojina Pian lisäksi kaksi muuta naisten seuratuomaria, Heini Pakari ja Päivi Andersson.

Mimmienergiaa oli tarjolla tuvan täydeltä ja kaikkia uusia estealue-, bunkkeri-ja droppaussääntöjä päästiin testailemaan kierroksen aikana. Osa kokeiluista tehtiin puhtaasti näytösmielessä, osa tilanteista syntyi ihan luonnostaan!

Avajaisissa esiteltiin mimmien uusi viestintäkanava, Mimmi-Mappi, johon on koottu tietoa naisten toiminnasta ja joka täydentyy kauden edetessä mm. tapahtumien jälkitarinoilla. Mimmi-Mapit löytyvät naisten pukuhuoneista.

Naistoimikunta kiittää sydämensä pohjasta kaikkia paikalle tulleita. Tunnelma oli iloinen ja innostunut ja uusia tuttavuuksia solmittiin tälläkin kertaa.

On ilo järjestää SHG:n naisille tapahtumia, kun niissä on aina runsas osanotto ja mukava tunnelma!

Ensi kertaan!

Naistoimikunta

Sari Huuhtanen (ladykapu), Kirsti From, Sari Kangas, Maire Syrjäkari ja Pia Vilmi

 

——

 

Tervetuloa tapaamaan tuttuja ja tutustumaan uusiin mimmeihin!

Tänä vuonna käynnistämme kauden uusien sääntöjen merkeissä. Luvassa naisille suunniteltu ja naisten sanoittama katsaus uudistuneisiin sääntöihin. Tule kuuntelemaan, niin tiedät kuinka jatkossa dropataan, mitä kaikkea lipulle saa tehdä ja miten bunkkerista pääsee vähimmällä hiekalla pois! Sääntöuudistus on suuri ja se helpottaa peliä monella osa-alueella. Kannattaa tietää, kuinka jatkossa saa toimia!

Kello 11 alkaen sääntöjen läpikäyntiä teoriassa ja klo 12:30 omien tuomarinaistemme seurassa käytännön kokeiluja Lakiston etuysillä. Voit sen jälkeen jatkaa peliä täydet 18 reikää.

Tajoamme osallistumismaksulla pienen kauden avauspalan, mutta voit myös tutustua uudistuneeseen klubiravintolaan perusteellisemmin ja syödä kunnolla ennen tai jälkeen kierroksesi. Nyt on kuulkaas niin upeita ruoka-annoksia tarjolla että!

Tavataan klubilla klo 11:00 ja siirrytään etuysille klo 12:30 lähdöstä alkaen. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikalle.

Ilmoittautumiset kilpailukalenteriin tai caddiemasterille mielellään jo tiistaina (ravintolatarjoilujen vuoksi) mutta viimeistään keskiviikkona 24.4.