Naisten kauden avaus ja Säätökirjan julkistus 29.4. Lakistossa

SHG-Mimmien kausi 2018 alkaa juhlavasti!  Kutsumme naiset Lakiston klubitalolle juhlistamaan SHG-Mimmien ikiomaa ja ainutlaatuista Säätökirjaa. Säätökirjan julkistus tehdään kuplivan juoman, juustokakun ja kahvin juhlistamana. Rentojen juhlallisuuksien jälkeen siirrytään Lakiston kentälle pelaamaan 9-reikäinen avauskisa, jossa saa käyttää vain kahta mailaa ja putteria. Puttitulokset ratkaisevat kisan voittajat!

Naisten kauden avaus Lakistossa sunnuntaina 29.4. klo 11

  • Säätökirjan julkistus
  • Kuplivaa, kakkua ja kahvia
  • Kauden 2018 mimmiohjelman esittely
  • Avauskisa, 9 reikää, kaksi mailaa ja putteri

Ilmoittaudu NexGolfin kautta (-> kilpailut) tai ladykapteenille: lady.huuhtanen@gmail.com. Avaustapahtuma järjestetään myös sateella tai muissa huonoissa sääolosuhteissa. Silloin tyydytään sisäpeleihin!

Mikä ihmeen Säätökirja?

Säätökirja on SHG:n mimmien SHG:n mimmeille tekemä opas, joka kertoo kuvien kera, miten hankalista paikoista selviää. Säätökirjaa varten tehtiin viime kesänä kuvauksia Luukin kentällä ja talven aikana se kirjoitettiin kirjaksi. Ajatuksena oli, että sääntöjä olisi helpompi ymmärtää, kun näkee aitoja tilanteita kotikentällä. Idea Säätökirjasta syntyi Pia Vilmin päässä ja se toteutettiin yhdessä ladykapteeni Sari Huuhtasen ja Jaana Ojantaustan kanssa.

Kerromme Säätökirjasta lisää julkistuksen jälkeen. Kirja tulee luettavaksi molemmille klubitaloille.