Muistathan vaihtoehdot SHG:n osakkeella pelaamiseen

Muistathan viime vuonna käyttöön otetut uudet mahdollisuudet SHG:n osakkeella pelaamiseen. Muutokset tuovat SHG:n osakkaalle lisää joustavuutta osakepelaamiseen

Osakas voi jatkossa vuosittain päättää, pelaako hän rajattomalla henkilökohtaisella pelioikeudella vai vaihtaako pelioikeutensa 30 täyden pelikierroksen sarjalippuun, jonka voi jakaa toisen henkilön kanssa.

Uuden käytännön myötä osakas voi kauden alussa ennen pelioikeuden käyttöä ilmoittaa seuran toimistoon ottavansa kyseiselle kesälle sarjalipun rajattoman pelioikeuden sijaan.

Osakas voi nimetä sarjalipulle itsensä lisäksi myös toisen käyttäjän. Hallitus on rajannut sarjalipun jakamisen perhepiiriin tai samassa osoitteessa asuvaan henkilöön. Jos toinen käyttäjä nimetään, osakas ja toinen käyttäjä voivat molemmat tahollaan pelata niin kauan kunnes 30 kierrosta (tai 60 puolikasta) tulee täyteen. Kierrosmäärien ei tarvitse jakautua osakkaan ja toisen käyttäjän kesken tasan.

Osakas voi myös päättää nimetä sarjalipun vain itselleen. Jos hän tekee näin, hän voi käyttää sarjalippua toisen henkilön pelikierrosten maksamiseen silloin kun tämä henkilö pelaa osakkaan kanssa samassa lähdössä.

SHG:n toimitusjohtaja Jarkko Raski uskoo, että uudelle vaihtoehdolle on kysyntää.

”Tällä muutoksella halutaan tarjota hyötyä niille, jotka pelaavat vähemmän. Kenelle tahansa voi tulla vastaan kesiä, jolloin ei ehdi tai voi pelata kovin paljon. Sarjalipun avulla saa silloin vastikkeelle paremman vastineen.”

Osakkeen käyttötavan vertailun löydät myös TÄÄLTÄ.