MimmiKuppi vielä kaksi kertaa – ilmoittaudu pian!

SHG-Mimmien ikioma paripelisarja, MimmiKuppi, on puolivälissä. Kaksi hauskaa paripeliä (Narukisa ja Ristipallo) on jo kokeiltu, kaksi vielä edessä! Mukaan voi tulla, vaikka ei olisi osallistunut aiempiin peleihin. 

Elokuun MimmiKuppi pelataan torstaina 19.8. Luukissa kello neljästä alkaen. Kun ilmoittaudut, kerro haluatko aikaisen tai myöhemmän lähtöajan. Peliparit organisoimme järjestäjän puolesta.

Elokuun MimmiKupissa pelataan Ysipalloa. Siinä pelipari päättää jokaisella tiillä, viimeistään ennen avauslyöntiä, kumman pelaajan tulos laitetaan korttiin. Pelipari saa jakaa reiät haluamallaan tavalla, ainoa rajoitus on, että molemmilta pitää olla  tulos yhdeksältä reiältä. Päätös kerrotaan ennen kunkin reiän avauslyöntiä. Vaikka vain toisen pelaajan tulos viedään kisakorttiin, molemmat saavat pelata reiän.

Syyskuun MimmiKuppi pelataan Lakistossa sunnuntaina 19.9. ja silloin pelimuotona on Kolmen kopla. Kolmen koplassa pelataan kierroksen aikana kolmea eri paripelimuotoa; Greensomea, Foursomea ja Scramblea. Luvassa siis paljon säätöä!

Ilmoittaudu elokuun MimmiKuppiin viimeistään maanantaina 16.8. ja syyskuun tapahtumaan viimeistään maanantaina 16.9.