MimmiKupin toinen osakilpailu torstaina 10.6. Lakistossa

Koko kesän jatkuvan MimmiKupin toinen tapahtuma järjestetään torstaina 10.6. Lakistossa klo 16:30 alkaen. Silloin vuorossa on Suomen ensi-iltansa saava pelimuoto, Ristipallo. SHG:n mimmeillä on kunnia kokeilla, kannattaako tätä SHG:n naistoimikunnan kehittämää pelimuotoa suositella golfaaville naisille laajemminkin. 

Ristipallossa lyödään palloja ristiin rastiin peliparin kesken. Ideana on, että pallot vaihtuvat joka lyönnin jälkeen. Molemmat pelaajat avaavat ensin tiiltä. Sen jälkeen kummatkin jatkavat toisen lyömällä pallolla. Ja tämän jälkeen taas jatketaan toisen lyömällä pallolla. Sillä systeemillä jatketaan ristiin rastiin palloja lyöden reikään saakka.

Sormet ristiin, että selviämme Ristipallon haasteista… Tavoitteena on saada iloa aikaan ja se lienee taattu!

Narukisa käynnisti MimmiKupin toukokuussa

Ensimmäisessä Kuppi-tapahtumassa pelattiin Narukisa, jossa lyönnin sai korvata narunpätkällä. Narukisa pelattiin Luukissa 9-reikäisenä ja paras ryhmä selvitti ysin vain 32 lyönnillä, kun pystyi korvaamaan lyöntejä narulla.

MimmiKupin jokaisesta kisasta kertyy pistepottia parhaille pelaajille. Osakilpailuja on kaikkiaan neljä ja kustakin kisasta jaetaan enemmän pisteitäå kuin edellisestä, jotta jännitys säilyy loppuun saakka ja yllättäjillä on mahdollisuus ihan viime hetkeen.

Ensimmäisen MimmiKupin voittivat Ulla Jansson ja Soili Kettunen. Onnittelut heille!