Mimmien kauden avauksessa kuului poks ja skool!

SHG-Mimmien kausi on nyt avattu! Se tehtiin sunnuntaina 25.4. koronaturvallisesti Luukin uudistuneella terassilla, joka todettiin sopivan suureksi ja väljäksi isollekin porukalle. Avausrituaali oli perinteinen: kuohuviini sanoi poks ja kädet kohosivat skoolaukseen. Yhteinen toivotus oli yksiselitteinen ja selkeä: tervetuloa kauan odotettu golfkausi 2021, alkakoon mimmien ilo kentillä!


Sari Kangas naistoimikunnasta ja Mella Aalto skoolaavat. Ladykapu Sari Huuhtanen lähetti mimmit matkaan ykköstiiltä.

Ja se ilo alkoikin heti. Sää oli harmaa, kolea ja sateinen, mutta sehän ei ole naisia ennenkään haitannut. Heti ykköstiillä iloittiin, kun jokaisesta peliryhmästä arvottiin yhdelle lahjakortti Fazerin kahvilaan. Kakkostiillä iloittiin, kun päästiin testaamaan ”beat the pro” -kisassa uuden headpromme Hanna-Leena Ronkaisen voittamista. Ilo oli suunnattoman suuri, kun yksi meistä – tästä lähtien legandaarisena mimminä tunnettava Virpi Vesterinen – voitti Hanna-Leenan! Kolmannella tiillä iloittiin, kun päästiin avauslyönnillä lammen yli. Ja sitä rataa iloa jatkui kierroksen loppuun saakka.

Avajaisiin tuli reilut parikymmentä mimmiä paikalle ja mukana oli taas ihan upouusiakin SHG:läisiä. Olipa ihana nähdä teitä kaikkia!

Tervetuloa seuraavaan mimmien tapahtumaan, kun MimmiKupin ensimmäinen ”osakilpailu” järjestetään keskiviikkona 19.5. Kilpailu pitää kirjoittaa hipsukoissa, koska vaikka MimmiKupissa on tiukkaakin tiukemmat peliohjeet  ja palkintojakin jaetaan, niin kilpaileminen on ihan toisarvoista, sillä hauskaahan me mimmit etusijalla pidetään!

Näkemisiin,
ladykapu ja naistoimikunta

Mimmit tapasivat uuden head-promme kakkostiillä. Mimmi-treenien aikoja sovitellaan paraikaa Hanna-Leenan kalenteriin. Niistä kohta lisää!