MimmiDinneri tiistaina 28.5. Lakiston klubiravintolassa, tervetuloa!

Naistoimikunta kutsuu naisia MimmiDinnerille Lakiston uudistuneeseen klubiravintolaan. Dinneri-iltaa vietetään tiistaina 28.5. kuudesta alkaen, myöhemminkin voi tulla. Muista kuitenkin, että ravintola on toukokuussa auki vain yhdeksään saakka.

MimmiDinnerillä jokainen herkuttelee oman makunsa mukaan, valinnanvarana on klubiravintolan koko menu! Hyvän ruuan lisäksi tarjolla on mahtavaa mimmiseuraa, johon mahtuvat niin vanhat tutut kuin aina ilolla vastaan otettavat uudet mimmit.

Pientä asiaohjelmaakin iltaan mahtuu. Esittelemme kauden 2019 toimintaa ja kurkkaamme tasoituksen saloihin: miten tasoitusjärjestelmä muuttuu vuonna 2020 ja kuinka siihen kannattaa varautua. Katsellaan myös tuloskortin täyttämistä ja bogeypisteiden laskemisen käytäntöjä. Ja jottei hauskin unohtuisi; ihmetellään mikä slope on ja miten se määräytyy. Kaikki tämä mimmihengessä!

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia ladykapulle viimeistään torstaina 23.5. Olet lämpimästi tervetullut ensimmäisille MimmiDinnereille!

Terveisin

Naistoimikunta

Ladykapteeni Sari Huuhtanen (lady.huuhtanen@gmail.com)  ja toimikunnan jäsenet Kirsti From, Sari Kangas, Maire Syrjäkari ja Pia Vilmi