SM-mitaliputki jatkuu: Miikka Mäkiselle miesten lyöntipelin SM-pronssia!

SHG:n Miikka Mäkinen jatkoi huimaa pelivirettään myös miesten SM-lyöntipelissä Vaasassa. Vaasasta miesten lyöntipelin SM-kisasta Miikka otti jo kuluvan kauden neljännen SM-mitalinsa.

Miesten joukkueiden SM-kisasta Ringsidesta tuli kesäkuussa juhannusviikolla SM-hopeaa, 21 v. poikien lyöntipelin SM-kisasta Nurmijärveltä kesäkuun lopussa SM-hopeaa, heinäkuun ensimmäisellä viikolla miesten reikäpelin SM-kisasta Lahdesta SM-hopeaa ja nyt siis Vaasasta SM-pronssia. Aikamoinen mitalisarja kesä-heinäkuussa kuukauden aikana.

Miikalla siis lyönti kulkee hienosti ja tulosta tulee. Miikan mukaan tulokset ovat seurausta hienosti sujuneesta harjoituskaudesta.

Yhteistyö Miikan valmentajan Janne Martikaisen kanssa on ollut tiivistä ja viime aikoina valmennus on keskittynyt lajivalmennuksen lisäksi myös Miikan toimimiseen kisatilanteissa.

– Valmentajani Janne Martikaisen kanssa olemme löytäneet minulle sopivat lajitreenit ja samalla olemme käyneet läpi myös kilpailutilanteessa toimimista. Se on auttanut myös silloin, kun kentällä tulee pelikierroksen aikana niitä heikompia hetkiä. Huonoja lyöntejä ei kannata kierroksen aikana liikaa alkaa miettimään tai murehtimaan. Tähtäin on vaan pidettävä tiukasti suunnattuna eteenpäin.

– Talvikaudelle treenasin fysiikkavalmentajani kanssa ahkerasti ja pallo onkin tällä kaudella lentänyt aikaisempaa pidemmälle. On ollut mukava huomata, että oma hyvä peli riittää palkintosijoille myös isommissa kisoissa. Luottamus omaan tekemiseeni kentällä on nyt korkealla.

Lähipelaamiseenkin tehtiin pieniä muutoksia harjoituskaudella. Miikka pidensi tälle kaudelle putteriaan yhdellä tuumalla ja siinä samalla puttiasento on tullut vakaamaksi.

– Nyt lähden hyvällä fiiliksellä ja luottavaisin mielin pudottamaan myös niitä pidempiä putteja.

Miikan seuraava kisa on tiistaina 23.7. Luukissa alkavat juniorien SM-reikäpelit.

SHG:n junnuista Luukin SM-kisassa on Miikan lisäksi mukana Reetta Teräväinen, Nico Heljo, Jaakko Lahtela, Jimi Penttinen, Eero Pohjola ja Juho Rintala. Tervetuloa Luukkiin kannustamaan kisassa SHG:n junnuja!