Messutarjoukset 1

Aloittelevalle pelaajalle SHG:lla on tarjota seuraavat upeat Messutarjoukset.

SHG-Sarjakortti messutarjouksena 350 euroa (ovh. 425 euroa). Sarjakortti oikeuttaa pelaamaan 10 x 18 reiän kierrosta (tai 20 x 9 reiän) SHG:n Luukin ja Lakiston kentillä kaikkina aikoina. Kortilla voit leimata samaan lähtöön mukaan myös yhden kaverisi. Ja mikä parasta, sarjakortti ei ole kausikohtainen.

Jos kortin pelikierrokset eivät tule täyteen pelikauden aikana, voit hyödyntää loput kierrokset seuraavalla pelikaudella. Lähtöaikojen varausoikeus on 3 vrk, SHG:n jäsenenä 7 vrk.

Osta nyt SHG:n sarjakortti verkkokaupasta TÄSTÄ.

Tutustu SHG:n kenttiin -pelipaketti messutarjouksena 69 euroa (ovh 89 euroa). Pelipaketti oikeuttaa pelaamaan kaksi (2) pelikierrosta SHG:n Luukin ja Lakiston kentillä. SHG tarjoaa Pohjois-Espoossa kaksi erilaista ja mielenkiintoista kenttää, jotka sopivat niin aloitteleville kuin kokeneemmille pelaajille.

Lähtöaikojen varausoikeus on 3 vrk, SHG:n jäsenenä 7 vrk.

Osta nyt tutustu SHG:n kenttiin -pelipaketti TÄSTÄ.

SHG:n jäsenyys 2020 115 euroa. Uusien jäsenien 2020 etuna 50 euron arvosta rangepalloja tai yksi SHG:n greenfee-pelilippu. SHG:n jäsenenä saat 7 vrk varausoikeuden SHG:n kentille Lakistoon ja Luukkiin ja varmistat hyvät peliajat myös ruuhka-aikoina.

Osta nyt SHG:n 2020 jäsenyys TÄSTÄ.

SHG:n Aloita Golf -paketti 159 euroa. Tämä on varmasti vaivattomin ja helpoin tapa aloittaa golf! Paketti sisältää PGA Pron vetämän alkeiskurssin, green card -suorituksen ja 10 kpl 9 reiän pelikierroksia Pohjois-Espoossa SHG:n Lakiston ja Luukin kentillä. Eli green card -suorituksen jälkeen pääset heti kentälle pelaamaan.

Katso Aloita Golf -kurssien alkukauden aikataulu ja ilmoittautumiset kurseille TÄSTÄ .