Messutarjoukset 3

Meillä on sinua varten loistavat messutarjoukset:

SHG:n yhden kentän pelioikeus pelikaudelle 2020 messutarjouksena hintaan 450 euroa (norm. 495 euroa)!

Pelioikeus sisältää rajattoman määrän pelikierroksia SHG Lakiston tai Luukin kentällä Pohjois-Espoossa. Ja SHG:n pelioikeuden haltijana pääset varaamaan lähtöaikasi 7 vrk etukäteen.

Lakiston tai Luukin pelioikeuden haltija pääsee pelaamaan toista SHG:n kenttää edulliseen osakashintaan: koko 18 reiän kierros 35 euroa tai puolikas kierros 9 reikää 20 euroa.

HUOM! Pelioikeuksia on myytävänä rajallinen määrä! Siirry kätevästi SHG:n verkkokauppaan ja varmista nyt ensi kesän pelipaikkasi pääkaupunkiseudulta huippuhintaan!

TÄSTÄ ostat Lakiston kentän pelioikeuden kesäksi 2020. TÄSTÄ ostat Luukin kentän pelioikeuden kesäksi 2020.

SHG:n kahden kentän pelioikeus pelikaudelle 2020 hintaan 795!

SHG:n kahden kentän pelioikeus sisältää rajattoman määrän pelikierroksia molemmilla SHG kentillä, Lakistossa ja Luukissa, Pohjois-Espoossa. Käytössäsi on kaksi hieman erilaista kenttää!

Luukin luonnonkaunis kenttä on rakennettu Luukkaan ulkoilualueen kainaloon ja sen lähistöltä löytyy paikallisten suosima Kaitalammen uimapaikka.

Lakiston mieliinpainova ja vaihteleva kenttä sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Luukista, Vihdintien toisella puolella. Lakiston ylellisyys on julkinen liikenne, joka tuo golfarin kahdenkymmenen metrin päähän klubitalosta. Kenttä on vaihteleva, moni-ilmeinen ja tasokas.

Osta SHG:n kahden kentän pelioikeus TÄSTÄ.