Markus Ervasti vahvistamaan SHG:n tiimiä

SHG Oy ja Markus Ervasti ovat solmineet sopimuksen kaudelle 2018, jonka myötä saamme Markuksen laajan ammattitaidon ja työpanoksen SHG golfyhteisön käyttöön tulevalle kaudelle.

Markus on entinen golf-ammattilaispelaaja, joka peliuransa jälkeen toimi Suomen PGA:n Finnish Tourin kiertuejohtajana ja vastasi kiertueen kehittämisestä sekä kumppanimyynnistä. PGA:sta Markus siirtyi GoGolf Experience golftapahtuma-yhtiön palvelukseen, jossa hän vastasi tapahtumien kumppanimyynnistä sekä tapahtumien kehittämisestä. Markus on golf-alan ”multi-talentti”, jolta hoituu innostava golfopetus. Hänellä on laaja näkemys golfin oheispalveluiden kehittämiseen sekä hän omaa vahvat näytöt onnistuneesta myyntityöstä niin B-to-B ja B-to-C puolella golfalalla.

Markuksen työpanosta on tarkoitus hyödyntää tulevalla kaudella 2018 Pro shop toiminnassa, opetuspalveluiden uusasiakas hankinnassa, osakas ja jäsenpalveluiden kehittämisessä sekä yritysmyynnissä. SHG Luukissa prona viime kaudella toiminut Mikael Salminen panostaa Challenge Tourille tulevalla kaudella ja ei ehdi opettamaan täysipainoisesti. Mikael toimii edelleen seurassa prona, mutta panostaa enemmän yksityisopetuksiin ja ennen kaikkea peliuraansa.

Yhtiö ottaa Pro shop toiminnan itselleen, omaksi liiketoiminta yksiköksi, joka on Markuksen vastuulla. ”Tarkoituksenamme on rakentaa Pro shopeista SHG:n golfyhteisöä aktivoiva ja palveleva yksikkö. Tulemmekin järjestämään kauden aikana erilaisia teemaviikkoja, joihin osakkaat ja jäsenet voivat osallistua. Yksi esimerkki teemaviikosta on vaikkapa wedge -viikot, jolloin pro shopeistamme löytyy eri mailamerkkien wedge-mailoja ja osakkaille ja jäsenille järjestetään pitkin viikkoa teemaa tukevia ryhmäopetus-tunteja edullisella kustannuksella” Ervasti avaa hieman tulevia suunnitelmia.

Markuksen kokemusta ja osaamista on myös tarkoitus hyödyntää yrityssektorissa tapahtumien ja kumppanuuksien kehittämisessä. ” Olen erittäin mielissäni, kun saimme Markuksen mukaan SHG:n toimintaan. Olen seurannut Markuksen työskentelyä läheltä PGA:n hallituksen jäsenenä ja tunnen hänen toimintatavat. Hän on todella pidetty, helposti lähestyttävä persoona ja ennen kaikkea rautainen ammattilainen ja monipuolinen osaaja golfalan toimissa.”

”Golf –ala on vahvassa murroksessa ja kilpailu on kovaa nyt ja jatkossa. Markus tuo meille lisäresursseja kehittää toimintaamme ja parantaa asiakkaidemme kokemaa palvelukokemusta, jotta olemme jatkossakin erittäin houkutteleva vaihtoehto Pk-seudun golfareille aktiivisesta ja hyvin toimivasta golfyhteisöstä. ” SHG:n Toimitusjohtaja Jarkko Raski toteaa.