Luukissa siirrytään 7 minuutin lähtöväliin 6.4. alkaen, Lakistossa avataan talviysi lauantaina 4.4.

Luukissa siirrytään maanantaista 6.4. alkaen pelaamaan seitsemän minuutin lähtövälillä. Kentälle jo tehdyt lähtöaikavaraukset on toimistossa muutettu seitsemän minuutin lähtöväleille. Vielä toistaiseksi pelataan Luukin etuysiä talviviheriöile.

Lakistossa avataan lauantaina 4.4. talviysi

Lakiston kentällä starttiväli on seitsemän minuuttia. Lakistossa talviysillä kutosreikää ei pelata olenkaan ja ysireiällä pelataan ensin tiiltä par-3 ja sitten väylältä klubitalolle päin par-4.

Nexgolf-ajanvaraus on käytössä molemmilla kentillä. Kaikki lähdöt kentälle tapahtuvat edelleen vain kahden hengen ryhmissä. Lähtöaikavarauksia voit tehdä klo 9.00-20.00.

Muistathan, että kuuraiselle ja jäiselle kentälle ei saa mennä pelaamaan. Kentän ykköstiillä oleva kyltti kertoo kentän statuksen: kyltti vihreällä = kenttä auki/kyltti punaisella = kenttä kiinni.

Jos kenttä on suljettuna pakkasen vuoksi, peruuntuvat tuolle ajalle tehdyt lähtöaikavaraukset! Tarkista kotisivulta kenttätilanne aina ennen lähtöäsi pelaamaan.

Luukin saunat ja suihkut ovat edelleen kiinni. WC:t ovat auki Luukin ja Lakiston pukuhuoneissa. Muistathan hyvän käsihygienian! Käsidesiä on vessoissa ja kenttien rangekoneiden vieressä. Pukuhuonekoodi löytyy jäsenkanavalta.

Noudatathan kentällä seuraavia peliohjeita:

  • ei kättelyitä eikä halauksia kentällä
  • pidä huolta säännöllisestä ja huolellisesta käsienpesusta
  • pidä vähintään kolmen metrin etäisyyden pelikavereihin
  • älä tule kentälle liian aikaisin
  • älä tule pelaamaan kentälle, jos sinulla on mitään flunssaoireita tai olet karanteenissa
  • älä lainaa kierroksella pelikavereiden välineitä
  • älä nosta lipputankoa reiästä äläkä koske lipputankoon tai nosta reiästä pelikaverin palloa
  • käytä kantobägiä tai vain omia kärryjä.

Lisää ohjeita ja tarkempaa tietoa koronavirusepidemiasta löydät THL:n sivuilta.

Golfliiton päivitettyyn tiedotteeseen koskien koronavirusepidemiaa voit tutustua Golfliiton sivuilla.

Vieraspelaajat voivat varata lähtöaikoja puhelimitse arkisin klo 9.00-15.00 numerosta 0600 03388  (0,76€/min).

Luukin talviysin green fee on 20 e (juniorit 10 e) ja voit maksaa suoraan Mobile Pay -maksusovelluksella tai Luukissa käteisellä maksukuoressa. Maksukuoria ja tuloskortteja löytyy Luukin pukuhuonerakennuksen terassilla olevasta postilaatikosta. Maksukuori pudotetaan pukuhuonerakennuksen päädyssä olevasta postiluukusta sisään.