Luukissa golfarien vara-parkkipaikka pukuhuonerakennuksen takana SHG:n aidatulla huoltoalueella

Luukissa on välillä huutava pula autopaikoista, kun Luukin parkkialuetta golfareiden lisäksi käyttävät myös Kaitalammella käyvät uimarit sekä Luukin kuntopoluilla ulkoilevat lenkkeilijät.

Varsinaisen parkkialueen ollessa täynnä, voivat golfarit 16.6. alkaen pysäköidä autonsa arkisin klo 14-21 ja viikonloppuisin klo 9-21 myös pukuhuonerakennuksen takana olevalle SHG:n huoltoalueen aidatulle ”ylivuoto-parkkipaikalle”.

Se otetaan käyttöön vain silloin, kun Luukin varsinainen parkkipaikka on täynnä. Ja se on tarkoitettu ainoastaan Luukin kentälle pelaamaan tuleville golfareille.

Huomioithan, että tämä huoltoalueen aidattu vara-parkkipaikka suljetaan päivittäin klo 21.00. Joten siirräthän autosi sieltä pois ennen alueen porttien sulkemista klo 21.00.

Alueella on tärkeää pysäköidä autot järjestyksessä siten, että alueelle mahtuu useampia autoja. Huolehdithan myös pysäköidessä siitä, ettei autoja jää jumiin muiden pysäköityjen autojen taakse.

Luukissa otetaan käyttöön 16.6. vara-parkkipaikkana SHG:n aidattu huoltoalue. Sitä käytetään VAIN silloin, kun normaali Luukin iso parkkipaikka on täynnä. Huoltoalueen portti suljetaan päivittäin klo 21.00, joten huolehdithan autosi pois alueelta ennen sitä.