Luukin kenttä aukeaa keskiviikkona 8.4. kesäviheriöille, klubitalo auki pääsiäisenä perjantaista maanantaihin klo 11.00-17.00

Luukin kenttä avataan keskiviikkona 8.4. aamulla kesäviheriöille (aamupakkasvaraus!). Talviviheriöiksi jäävät vielä toistaiseksi viheriöt 12., 13. ja 16. Lakistossa pelataan edelleen talviysiä talviviheriöille. Nexgolf-ajanvaraus on avoinna molemmille kentille. Starttien lähtöväli on Luukissa ja Lakistossa 7 minuuttia.

Luukin klubitalo ja ravintola avataan pääsiäispyhiksi. Klubitalo on auki perjantaista maanantaihin 10.-13.4. klo 11.00-17.00. Kentälle mennessä ei tarvitse käydä erikseen ilmoittautumassa klubitalolla.

Ravintola palvelee take-away -tyyppisesti, eli tarjolla on vitriinituotteita, jotka nautitaan klubitalon ulkopuolella. Klubitalolla on aukioloaikoina myös caddiemaster-palvelut.

Muistathan klubitalolla asioidessasi pitää riittävä korona-turvaväli muihin pelaajiin. Siis vain muutama pelaaja kerrallaan sisään klubitaloon. Luukin vesipiste on toistaiseksi poissa käytöstä. Samoin Luukin pukuhuoneiden suihkut ja saunat eivät ole vielä käytössä.

Green fee -maksut on kätevintä tehdä Mobile Pay -maksusovelluksella. Ohjeet löytyvät klubitalolta. Toki klubitalon aukioloaikoina onnistuvat myös käteismaksut.

Kentälle mennään edelleen vain kahden pelaajan ryhmissä. Kentältä lainattavat golfkärryt ovat edelleen poissa käytöstä. Ota siis mukaasi omat kärryt tai kantobägi.

Muistathan, että kuuraiselle ja jäiselle kentälle ei saa mennä pelaamaan. Kentän ykköstiillä oleva kyltti kertoo kentän statuksen: kyltti vihreällä = kenttä auki/kyltti punaisella = kenttä kiinni.

Jos kenttä on suljettuna pakkasen vuoksi, peruuntuvat tuolle ajalle tehdyt lähtöaikavaraukset! Tarkista kotisivulta kenttätilanne aina ennen lähtöäsi pelaamaan.

Noudatathan kentällä myös seuraavia peliohjeita:

  • ei kättelyitä eikä halauksia kentällä
  • pidä huolta säännöllisestä ja huolellisesta käsienpesusta
  • pidä vähintään kolmen metrin etäisyys pelikavereihin
  • älä tule kentälle liian aikaisin
  • älä lainaa kierroksella pelikavereiden välineitä
  • älä nosta lipputankoa reiästä äläkä koske lipputankoon tai nosta reiästä pelikaverin palloa
  • käytä kantobägiä tai vain omia kärryjä
  • kentällä ei ole roskiksia, tuothan roskat pois kentältä mukanasi
  • ja ethän tule kentälle, jos sinulla on hengitystieinfektion oireita tai olet karanteenissa.

Mukavia kevätkierroksia!