Luukin kentällä uudistustyöt edistyvät: maanantaista 13.9. alkaen on loppukaudella käytössä vain 17 reikää

Luukissa jatkuvat kentän 12. ja 13. reikien viheriöuudistukset. Uudistustöiden edetessä ne myös vaikuttavat entistä enemmän Luukin kentän normaaliin pelaamiseen.

Luukin kenttä muuttuu 17 reikäiseksi, kun 13. reikä poistuu maanantaina 13.9. loppukaudeksi 2021 kokonaan käytöstä. Loppukauden ajan 12. reikä pelataan 2021 talviviheriölle.

Maanantaina 13.9. alkavalla viikolla nurmetetaan uudistettava 12. viheriö. Tämän muokattavan 12. viheriöalueen uudistustyöt aloitettiin jo syyskuun alkupäivinä. Uusi 12. viheriö saa viheriöpintansa nykyiseltä 13 viheriöltä sekä siirtonurmialueeltamme, jossa kasvatamme viheriöille ”varanurmikkoa”.

Nyt tehtävillä Luukin 12. ja 13. uudistustöillä parannetaan näillä viheriöille olleita hoidollisia haasteita.

Molemmat vanhat viheriöt oli rakennettu jo 80–90 lukujen vaihteessa varjoisiin paikkoihin. Niiden kasvualusta, kuivatus ja kastelu eivät täyttäneet enää nykypäivän vaatimuksia. Viheriöiden rakenteellisista ongelmista johtuen ne olivat myös erittäin alttiita kasvitaudeille ja jääpoltteelle.

Uudet 12. ja 13. viheriöt on tarkoitus ottaa käyttöön mahdollisimman pian pelikaudella 2022, parhaassa tapauksessa jo heti pelikauden alussa.

Luukin bunkkereita uudistetaan

Luukin bunkkereiden uudistustyöt ovat myös käynnissä. Kentältä poistetaan vanhoja bunkkereita, joiden kunto ei ole hyvä ja/tai sijainti ei ole nykyisen kentän pelaamisen kannalta mielekäs. Paremmalla bunkkerien sijoittelulla parannamme kentän mielenkiintoa ja lay-outtia sekä järkeistämme kentänhoidon resursseja.

Luukin kunnostettavat bunkkerit eivät ole esteitä, vaan ne kuuluvat yleiseen pelialueeseen ja ovat kunnostettavia alueita, joista vapaudutaan rangaistuksetta säännön 16.1b mukaisesti.

Luukin syksyn green fee on 13.9. alkaen 35 euroa.