Liity onnellisten golfarien seuraan, tule jäseneksi SHG:hen

Moni ajattelee, ettei sen nyt niin väliä ole minkä seuran jäsenenä golfia pelaa. Meidän mielestämme väliä on ja paljon!

SHG, Suur-Helsingin Golf ry, on yksi Suomen perinteikkäimmistä golfseuroista. 2015 täytimme jo 50 vuotta. Vuosien varrella SHG on tehnyt ja nähnyt kaikenlaista ja sen ansiosta seurassa on ainutlaatuinen henki. Ja meillä on talous kunnossa.

Me ihmiset teemme seuran ja luomme kenttien ja klubitalojen hengen. SHG on kautta vuosien houkutellut golfareita, joille reilu meininki, mukava tunnelma ja aito innostus golfiin ja pelitaitojen kehittämiseen on ollut tärkeää. Seuramme jäsenet arvostavat myös pelistä nautiskelua, ulkoilua mahtavissa maisemissa ja hyvien tyyppien tapaamista, kentillä ja klubilla. Meillä voi pitää hauskaa – ja se myös näkyy!

SHG:ssä on kaikenlaisia ja kaiken tasoisia golfareita, mutta erityisesti SHG tunnetaan hyvien ja aktiivisten golfarien pesäpaikkana. Alle kympin tasoitus ei SHG:n porukoissa ole harvinainen ja poikkeuksellisen suuri osa seuran jäsenistä pelaa alle 20 tasoituksella.

Vaikka meillä on paljon hyviä pelaajia, kiihkomielistä bogipisteiden jahtaajaa tai otsa rypyssä svingailevaa scratch-tuloksen metsästäjää harvoin näkee. Toki meillä pelataan paljon seuran järjestämiä kilpailuja ja skiniporukoita kootaan joka päivälle, mutta kaikki tämä tehdään rennolla otteella ja hyvää mieltä ja tunnelmaa tavoitellen.

Olitpa sinä aloittelija, tauon jälkeen lajin pariin palaava, pelinautiskeilija tai innokas kilpailija, SHG:n porukoissa saattaisit hyvin viihtyä. Meistä ainakin olisi mukavaa, jos valitsisit juuri SHG:n.

Alla on pari linkkiä, joista löydät lisää tietoa SHG:stä seurana ja saat ohjeet jäseneksi liittymiseksi. Toivottavasti tulet porukkaamme, muiden onnellisten golfarien seuraan!

Ai niin, jäsenmaksu kaudelle 2019 on aikuisilta 115 euroa ja junioreilta 35 euroa. Ja sillä saa hyvän tunnelman lisäksi paljon muutakin arvoa. Ja 2019 uudet jäsenet saavat liittymisetuna 50 eurolla rangepalloja omaan harjotteluunsa. Katso lisää alla olevista linkeistä.

Tietoa SHG:n seuratoiminnasta

SHG:n jäsenedut

SHG:n osakasedut