Liity jäseneksi hyvään seuraan

SHG:n jäseneksi voi liittyä kuka tahansa golfin pelaamisesta kiinnostunut. Jäsenyydellä ei ole ikä- tai tasoitusrajoja. Olet lämpimästi tervetullut seuraamme!

Tästä löydät perustiedot jäsenyydestä ja pelioikeuden hankkimisesta.

Jäsenmaksut
Jäsenmaksu on 115 euroa aikuisilta ja 35 euroa alle 21-vuotiailta nuorisojäseniltä vuodessa. Liittymismaksua ei ole. Jäsenmaksuun sisältyy Suomen Golfliiton julkaiseman Golflehden vuosikerta. Jäsenmaksut vahvistetaan vuosittain.

Miten pääsen pelaamaan?
Voit joko ostaa SHG:n osakkeen tai vuokrata pelioikeuden osakkaalta, joka ei itse pelaa. Jos pelaat vähemmän, voit hankkia kymppikortin, jota myydään seuran jäsenille järkevään hintaan.

Kun ostat SHG:n osakkeen, saat rajattoman pelioikeuden molemmille SHG:n kentille. Oikeus säilyy sinulla niin kauan kun omistat osakkeen. Maksat vuosittain vastikkeen, etkä maksa pelikierroksista mitään.

Voit myös vuokrata itsellesi pelioikeuden joltain SHG:n osakkeenomistajalta. Koska kaikki osakkaat eivät pelaa joka vuosi, he vuokraavat pelioikeutensa kesän ajaksi. Vuokraaja päättää itse, mihin hintaan hän pelioikeuden vuokraa, mutta yleensä vuokrahinta on ollut lähellä hoitovastikkeen hintaa. Kun pelaat vuokratulla pelioikeudella, et maksa pelikierroksista mitään. Sinulla ei kuitenkaan ole osakkaan etuja, esimerkiksi mahdollisuutta tuoda vieraita kentälle alennettuun hintaan tai oikeutta ostaa edullisia lisäpelioikeuksia muille kentille.

Kymppikortti on henkilökohtainen kortti, jolla voi pelata kauden aikana joko 10 täyttä pelikierrosta tai 20 yhdeksän reiän kierrosta.

Miten liityn jäseneksi?
Täytä jäsenhakemus ja lähetä se seuran toimistolle. Jos haluat tarkempia ohjeita, ota yhteyttä toimistolle puhelimitse tai sähköpostilla. Kun olemme saaneet hakemuksesi, sinulle lähetetään maksulomake, jonka maksettuasi olet jäsen. Jäsenmaksun maksamisen jälkeen digitaalinen puhelimeen sovelluskaupasta ladattava eBirdie-jäsenkorttisi tulee voimaan. Varsinaista muovista jäsenkorttia ei enää jaeta pelikaudelle 2018.

 

Avaa tästä jäsenhakemus, täytä ja lähetä! >>

 

Miten vuokraan pelioikeuden?
Käy ensimmäiseksi katsomassa pelioikeuksien vuokrausilmoituksia SHG:n Kauppapaikalta. Kauppapaikka löytyy tältä sivustolta, Seuratoiminnan alta. Ota yhteyttä pelioikeutta vuokraavaan osakkaaseen ja sovi asioista hänen kanssaan. Kun olettte tehneet kaupat, pelioikeuden vuokrannut osakas ilmoittaa asiasta SHG:n toimistolle ja huolehtii sinulle kaikki tarvitsemasi oikeudet pelaamiseen ja SHG:n verkkopalvelujen käyttöön.

 

Avaa tästä pelioikeuden siirtolomake, täytä ja lähetä! >>

Miten hankin perheen juniorille pelioikeuden?

Kun olet SHG:n osakas, perheesi alle 21-vuotiaat lapset pelaavat golfia erittäin edullisesti. Heitä varten on ns. juniorikiintiö, jonka ansiosta jäsenmaksun maksanut junnu pystyy pelaamaan järkevään hintaan. Alle 12-vuotiaiden pelaavat ilmaiseksi ja sitä vanhempien junnujen hinta on 1/3 hoitovastikkeesta. Junnupelioikeudella nuori pelaa vapaasti Lakiston ja Luukin kentillä. Hän ei kuitenkaan saa osakkaille kuuluvia etuja, esimerkiksi lisäpelioikeuksia yhteistyökentille.

 

Opiskelijoille edullinen pelioikeus

Suur-Helsingin Golf tarjoaa 2018 edellisvuosien tapaan edullisia opiskelija-pelioikeuksia alle 27 vuotiaille päätoimisille opiskelijoille. Lakiston ja Luukin kenttien opiskelija-pelioikeus maksaa 395 euroa. Opiskelijan tulee pelioikeuden ostaessaan olla alle 27 vuotta, päätoiminen opiskelija ja SHG:n jäsen.

SHG:n 2018 jäsenmaksu on vuonna 1997 ja sen jälkeen syntyneille 30 euroa ja ennen 1997 syntyneille 115 euroa. Erillistä liittymismaksua ei ole. Opiskelijan tulee pelioikeutta lunastaessa esittää oppilaitoksen läsnäolotodistus päätoimisesta opiskelusta.

Opiskelija-pelioikeuksia on rajallinen määrä, joten toimi asiassa nopeasti jos haluat mukaan!

 

 

 

Avaa tästä Opiskelija- ja juniorikiintiöhakemus, täytä ja lähetä! >>

Miten hankin osakkeen?
Osakkeiden hankinnasta kerrotaan tarkemmin ”Tule osakkaaksi” -sivulla. Klikkaa itsesi sinne!