Lakistossa klubitalon viereinen parkkipaikka ja Fortumin sähkölatauspiste ovat 25.4. alkaen toistaiseksi poissa käytöstä

Lakistossa klubitaloa vastapäätä sijaitseva parkkipaikka ja parkkipaikalla sijaitseva Fortumin hybridi- ja sähköautojen latauspiste ovat torstaista 25.4. alkaen toistaiseksi poissa käytöstä. Uudistettavan parkkipaikan ja Fortumin latauspisteen arvioitu uusi käyttöönotto on noin 20.5.

Uudistettu uusi parkkialue tulee kaikkien golfarien käyttöön ja vanha 18. reiän vieressä oleva vanha parkkipaikka siirtyy Rinnekodin käyttöön.

Lakiston range uudistuu, lähimaksulla rangepelloja jo nyt

Parkkipaikka-muutoksen yhteydessä uudistetaan myös Lakiston rangealuetta. Rangelle tehdään ns. kasvojen kohotus. Rangen uudistukset alkavat alustavan aikataulun mukaan toukokuun alussa.

Rangen vanhat mattolyöntipaikat nurmialueen takaa poistuvat ja tilalle tulee uusi yhtenäinen lyöntimatto. Lyöntikatoksen vieressä oleva harjoitusbunkkeri täytetään ja tilalle tulee lisää lyöntipaikkoja. Lyöntikatoksen vieressä oleva pro-käytössä oleva nurmialue nostetaan samaan tasoon muun rangen kanssa. Rangelle tehdään myös muutamia kohdeviheriöitä ja rangen kulkuväyliä uusitaan.

Lakistoon on myös hankittu uusi rangepallokone. Uuteen jo käytössä olevaan pallokoneeseen mahtuu aikaisempaa enemmän palloja. Viime vuonna käytössä ollut kännykkämaksu-ominaisuus ei ole enää rangekäytössä, mutta jo nyt voi rangepallot maksaa kätevästi myös pankkikortin lähimaksuna.