Lakiston talkoot lauantaina 28.4. ja Luukissa lauantaina 5.5. Lakiston range avattu

Kevätilmat lämpenevät, aurinko paistelee ja lumet saavat kyytiä. Lakiston ja Luukin kentät sijaitsevat osin metsämaisemassa, jossa lumien sulaminen ja kenttien kuivuminen kestää aina pidempään kuin ensimmäisinä starttaavilla Etelä-Suomen kentillä.

Sekä Lakistossa että Luukissa on vielä lunta jäljellä ja kenttien maapohja on osin jäässä.

Lakistossa pidetään perinteiset kevättalkoot lauantaina 28.4. klo 9.00 alkaen. Työlistalla on perinteiseen tapaan pieniä klubitalon ja klubitalon terassien siivous- ja järjestelytöitä sekä kentän siistimistä.

Talkootöiden jälkeen talkooruokailu ja talkookilpailu. Toivottavasti loputkin lumet ovat siihen mennessä sulaneet ja kenttä kuivunut riittävästi kilpailuareenaksi.

Luukin talkoot pidetään viikkoa myöhemmin lauantaina 5.5. klo 9.00 alkaen.

Klubitalojen palvelut avataan talkoiden yhteydessä.

Kenttähenkilökunta tekee molemmilla kentillä kevätkunnostustöitä ja kentät avataan pelitoiminnalle lumitilanteen sekä kenttien sulamisen ja kuivumisen mukaan. Kotisivulla kerrotaan kyllä heti, jos starttaamaan päästään esim. talviysin merkeissä jo ennen talkoopäiviä.

Lakiston range on avattu perjantaina 13.4. Palloja saa koneesta rangenapeilla ja rangepoleteilla. Poletteja ja täydennyksiä rangenappeihin voi ostaa Lakiston toimistosta arkisin klo 10-15.