Lakiston ja Luukin klubitalojen palvelut jo suljettu – käytännön peliohjeita loppukaudelle

SHG:n pelikausi 2018 lähestyy loppuaan. Tässä käytännön ohjeita loppukauden peleihin.

Lakiston ja Luukin klubitalojen palvelut ja kenttien ajanvaraus suljettiin varsinaiselta pelitoiminnalta 2018 pelikaudelta sunnuntaina 14.10.

Lakiston kenttä edelleen säiden mukaan auki kesäviheriöille, mutta Luukin kentän kesäviheriöt suljetaan perjantaina 26.10. Sen jälkeen Luukissa pelataan kentän etuysiä säiden mukaan talviviheriöille. Kentälle mennään ns. pallorännin kautta ja aina ykköstiiltä..

Tarkemmista kenttien aukioloista ja pelijärjestelyistä kerrotaan näillä kotisivuilla.

Tarkista aina pelaamaan lähtiessäsi kotisivulta kentän aukiolotilanne, niin ei tule perillä yllätyksiä vastaan.

Kuuraiselle ja jäiselle kentälle ei saa mennä pelaamaan. Kentällä ykköstiillä oleva kyltti kertoo kentän statuksen: kyltti vihreällä=kenttä auki/kyltti punaisella=kenttä kiinni.

Kohmeiset ja jäiset viheriöt ja peliväylätkin vahingoittuvat, jos niillä kävellään. Kenttähenkilökunta päästää kyllä pelaajat kentälle heti, kun se on vain mahdollista.

Lakiston ja Luukin pukuhuoneiden ovikoodi 15.10. alkaen löytyy SHG-jäsenkanavalta.

Tuloskortteja löytyy Luukissa myös miesten pukuhuoneen terassilla olevasta postilaatikosta ja Lakistossa Rinnekodintien puoleisesta valkoisesta postilaatikosta. Postilaatikoista löytyvät myös pelaajalistat, joihin kaikki pelaajat, niin omat kuin vieraspelaajatkin kirjaavat pelikierrokset maanantaista 15.10. alkaen.

Pelikierrosten kirjaaminen ja green feen maksuohjeet maanantaista 15.10 alkaen

Vieraspelaajien green fee on maanantaista 15.10. alkaen 20 euroa ja siis vain käteismaksut onnistuvat. Maksuja varten Luukissa ja Lakistossa maksukirjekuoria, johon gf-rahat laitetaan. Kuoren numero merkitään pelaajalistaan.

Green fee -maksun sisältävät suljetut kuoret laitetaan Lakistossa Rinnekodin puolella olevasta toimiston postilaatikkosta sisään. Luukissa ne taas pudotetaan pukuhuonerakennuksen päädyssä olevasta postilaatikosta sisään.

Supergolf-vieraspelaajat kirjaavat nimensä lisäksi myös pelioikeuden perusteen pelaajalistaan (Supergolf) kuten myös Kultakortti-pelaajat kirjaavat Kultakortti-pelikierroksensa pelaajalistaan. Kultakortti on voimassa 31.10. saakka.

Kentänhoitotyöt tähtäävät nyt loppukaudella jo talveen valmistautumiseen ja seuraavaan pelikauteen. Muutamat kentillä tehtävät toimenpiteet vaikuttavat myös syyspelaamiseen ja työt etenevät syyssäiden mukaan. Tarvittaessa syystöiden alla olevan reiän viheriö siirtyy väliaikaisesti talviviheriöksi.

Tarkemmat työaikataulut ja niiden vaikutukset syyspelaamiseen kerrotaan töiden edetessä kotisivulla.

Raikkaita syyspelejä!