Lähde mukaan seniorien seuraotteluihin heinäkuussa!

SHG:n seniorit tekevät heinäkuussa kaksi pelimatkaa seuraotteluiden merkeissä. Heinäkuun alussa Iittiin ja sitten myöhemmin heinäkuussa Alastaroon ja Poriin, jossa on matsi Kalaforniassa Porin Golfkerhoa vastaan.

Iitti Golfin reissu on 3.7. Matka tehdään omilla autoilla ja autottomille on tarjolla yhteiskyytejä. Seuramatsi pelataan 15-henkisin joukkuein. Startit Iitissä ovat klo 10.00 alkaen.

Senioritoimikunta tarjoaa pelimaksun joka sisältää myös lounaan. Ilmoittautumiset Iitin matkalle Luukin caddiemasterille 28.6. mennessä.

Lisäinfoa Iitin matkasta TÄÄLTÄ.

Alastaroon ja Poriin 25.-26.7.

Seniorien seuraotteluun Poriin mennään Alastaron kautta, jossa on keskiviikkona pelit 25.7. Pelimaksu Alastarossa on 45 euroa sisältäen pelin, sämpyläkahvit ennen kierrosta ja ruuan pelikierroksen jälkeen. Alastarosta matkaa jatketaan Poriin, jossa on yöpyminen hotelli Amadossa. Kahden hengen huone kustantaa 98 euroa ja yhden hengen huone 82 euroa.

Torstaina 26.7. pelataan seuraottelu Porin Golfkerhoa vastaan 15 henkisin joukkuein. Joukkueessa tulee olla vähintään 5 naista ja 5 miestä. Senioritoimikunta tarjoaa Porissa pelimaksun, joka sisältää myös lounaan.

Porin matka tehdään omilla autoilla. Matkan ilmoittautumislista on Luukin caddiemasterille. Ilmoittautumiset 16.7. mennessä.

Lisäinfoa Alastaron/Porin matkasta TÄÄLTÄ.