Ladykapteenin blogi: Tahdon miljonääriksi!

(Heinäkuu 2012) Kuten kaikki tiedämme, jokainen pelaaja on valmis satsaamaan muutaman ylimääräisen euron/taalan/peson pelinsä parantamiseen. Markkinoilla on jos jonkinlaista lisätarviketta golfaajien loputtomia tarpeita tyydyttämään. Ja lisää keksitään koko ajan!

Juuri kun olet tullut sinuiksi oikuttelevan draiverisi kanssa, pro shopissa kimaltelee uusi, entistä suurempi ja anteeksiantavampi versio kauden trendiväreissä. Ei kait muu auta, kuin kaivaa lompakko esiin ja sujauttaa se hetken kuluttua entistä laihempana takaisin takataskuun. Lievää syyllisyyttä tuntien vanha hiertynyt lempitykki kätketään autotallin perukoille talvirenkaiden ja kokoamista odottavan kasvihuoneen taakse. – R.I.P.

Mielessäni on muhinut muutama ennennäkemätön keksintö, joilla voisi parantaa pelaamisen laatua. Ja koska maailmassa on noin 70 miljoonaa golffaria, vajavaisella elon laskuopilla tulin siihen tulokseen, että jos joka 70:s golffari ostaa jonkin näistä keksinnöistäni, niin huolettomat eläkepäivät odottavat tätä nokkelaa keksijätärtä.

Varoitus! Ennenkuin kukaan yrittää plagioida näitä jäljessä mainittavia välineitä, kerrottakoon että kaikkiin on jo maailmanlaajuiset patentit hakusessa (U.S. EPO ISO Pat.pend. nr8362971153).

Tässä ennakkomakua tulevasta:

GPS-pallo. Tähän golfpalloon on kätketty GPS-lähetin. Se kertoo sijaintinsa välittömästi kännykkääsi tekstiviestillä. Ei enää pallon etsimistä eikä arvailuja menikö se veteen vai outtiin. Pallon päätyessä lopulta reikään kännykkäsi soittaa iloisen sävelmän taskussasi. Hinta 749 e (lisäksi 49 snt + pvm/viesti). Ai kallis, miten niin? Laskepa huviksesi montako palloa olet tähän mennessä hukannut. Nyt sinulle riittää VAIN YKSI PALLO loppuelämäsi ajaksi!

Yhdistetyt golfkengät ja kahluuhousut. Tällekin tuotteelle on selkeä tilaus olemassa – kuten saimme taannoisessa kisassa huomata (a la Iskanius). Vedenpitävät golfjalkineet yhdistyvät saumattomasti kalastuksesta tuttuihin kahluuhousuihin. Ei enää märkiä sukkia, kenkiä, lahkeita eikä likapyykkiä. Asusteen voi vaivatta suihkuttaa puhtaaksi jo klubilla juomavesipisteessä. Kuoseina jännittävät shakkiruutu-, kalanruoto- ja psychedelic-kuviot kirkkaissa väreissä. Soveltuvat myös perhokalastukseen.

Viimeisin keksintö edustaa teknologian huippua: GolfRobotti! Yhdistetty sähkökärry, bagi, webkamera, läppäri ja lyöntikone takaa täydellisen pelinautinnon. Enää ei tarvitse lähteä kentälle hikoilemaan tai sateeseen, sillä GolfRobotti suorittaa kierroksen puolestasi. Voit seurata kotisohvalla (vaikka koko perheen kera) livekameran valityksellä robottisi edesottamuksia kentällä. Hintaryhmät: hcp 36-54 2300 e, hcp 18-35 4300 e, telaketjuin varustettu pro-malli alk. 7200 e.

Tuotteita saa tilata heti, kunhan ensimmäiset koe-erät ovat valmistuneet. Julmettu mainoskampanja pyörähtää piakkoin käyntiin kaikissa valtakunnallisissa ilmaisjakelulehdissä sekä netissä. Huom! Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

– – –

Tiina Nevalampi