Klubitalojen ravintolat palvelevat take away -asiakkaita toistaiseksi päivittäin LA klo 11.00-19.00 ja LU 11.00-17.00

Lakiston ja Luukin klubitalojen ravintolat ovat toistaiseksi avoinna: Luukki klo 11.00-17.00 ja Lakisto klo 11.00-19.00. Klubitalojen ravintoloista saa vitriinistä mukaan take away -evästä ja juomaa.

Lakiston ravintolasta voit myös noutaa kotiin mukaasi pizzoja, kebabeja ja salaatteja. Lakiston take away -listan löydät TÄÄLTÄ.

Klubitalolla ei tarvitse käydä ilmoittautumassa ennen pelikierrosta. Molemmat kentät Lakisto ja Luukki on nyt 20.4. avattu kesäviheriöille täydet 18 reikää.

Lakiston ja Luukin hiekkaesteissä ei ole toistaiseksi haravia käytössä. Kenttien kaikki hiekkaesteet on paikallissäännöissä toistaiseksi määritelty kuulumaan yleiseen pelialueeseen. Golfsääntöjen kohdan 12 (Bunkkerit) rajoitukset eivät ole kentillä toistaiseksi voimassa (eli hiekkaesteet ovat waste-alueita).

Otamme molemmilla kentillä käyttöön 60 kärryä/kenttä. Puhtaat ja käytön jälkeen puhdistetut kärryt ovat eri paikassa kun käytetyt ja puhdistamattomat kärryt. Kärryt desinfioidaan päivittäin ja on tärkeää palauttaa käytetyt kärryt niille osoitetulle paikalle! Suosittelemme lämpimästi omien kärryjen käyttöä, koska SHG:n kärryjä on käytössä vain rajallinen määrä.

Muistathan noudattaa kevään 2020 erityisiä peliohjeita. Kentälle mennään toistaiseksi vain kahden hengen peliryhmissä. Pidäthän kolmen metrin turvavälin niin pelikentällä kun harjoitusalueillakin. Ja nyt jälkipelit pidetään vasta kotisohvilla.

  • ei kättelyitä eikä halauksia kentällä
  • pidä huolta säännöllisestä ja huolellisesta käsienpesusta
  • pidä vähintään kolmen metrin etäisyys pelikavereihin kentällä ja harjoitusalueilla
  • älä tule kentälle liian aikaisin
  • jälkipelit pelataan nyt ”etänä”, ei ryhmässä klubitalolla
  • älä lainaa kierroksella pelikavereiden välineitä
  • älä nosta lipputankoa reiästä äläkä koske lipputankoon tai nosta reiästä pelikaverin palloa
  • ja ethän tule kentälle, jos sinulla on hengitystieinfektion oireita tai olet karanteenissa.

 Virkistävää golfkierrosta!