Kiitos Marita ja Jorma Palander – Sari Kangas otti vetovastuun SHG:n seniorimatkoista

SHG:n seniorit kiittävät lämpimästi Marita ja Jorma Palanderia 10 vuoden vetovastuusta SHG:n seniorimatkojen vetäjinä. Heidän kanssaan matkaan lähti lähes 500 sennua, joista monet osallistuivat useampaankin reissuun.

Marita ja Jorma Palander vetivät monta vuotta SHG:n seniorimatkoja.

Matkakohteiden kirjo on ollut runsas; sennut reissasivat Maritan ja Jorman johdolla  mm. Portugaliin, Espanjaan, Turkkiin, Baltian maihin, Ruotsiin, Irlantiin, Tsekkeihin, Sloveniaan, Italiaan ja Ranskaan. Matkat olivat loistavasti järjestettyjä, kohteet kiinnostavia ja ilmapiiri aina rento ja positiivinen. Näistä matkoista voit lukea lisää SHG:n nettisivujen Senioripalstalta.

Maritan ja Jorman jälkeen SHG:n seniorimatkoja vetää ja järjestelee Sari Kangas. Sari jatkaa samalla rennolla reseptillä kuin ennenkin. Reissuilla nautitaan upeista kentistä, kivasta seurasta ja mahdollisuuksien mukaan myös matkojen oheen räätälöidyistä ”kulttuuririennoista”.

Viimeisen vuoden ajan koronavirus on pitänyt seniorit tiukasti kotimaan kamaralla, mutta nyt on jo syksyn 2021 seniorimatka Espanjan La Fincaan 2.-9.10.2021 varattavissa Sarin kautta.

Syksyn matkasta lisätietoa TÄÄLTÄ.

Pertti Stade, pj ja Sari Kangas, sennumatkat
Senioritoimikunta