Kauden viimeiset seuraottelut: Kotkasta tappio ja Lahdesta voitto

Lauantaina 22.9. 22 pelaajaa lähti Kotkaan uhmaamaan kolkkoa sääennustetta. Luvattu oli nääs myrskytuulta ja vesisadetta. Perillä ilma oli kuitenkin varsin kelvollinen. Ei sadetta ja tuulikin kohtuullinen. Vastus sen sijaan Kotkassa oli tylyä: takkiin tuli ja kunnolla.

Sovittiin, että 13 parhaan pelaajan tulos/joukkue otetaan loppupisteisiin. Lopputulosten 15 parhaan pelaajan joukossa oli vain 2 SHG:läistä, Jari Petersen-Jessen ja Timo Keltanen, jotka kumpikin kumpikin pelasivat ”bufferiin”.

Kenttä oli muuten hyvässä kunnossa, mutta viheriöt olivat vain todella hitaat sillä ne oli rei’itetty, hiekoitettu ja viistoleikattu. Positiivisinta oli erinomainen ruokatarjoilu. Kiitos siitä isännille.

Lahti-matsi pelattiin vaiheeksi Luukissa

Voittoon sen sijaan päättyi kauden viimeinen seuraottelu Luukissa. Edustuspelaajiemme pelasivat Lahtea (LG) vastaan 29.9. perinteisen ykkösketjun-seuraottelun. Luukin kenttä oli pakkasyön jälkeen huurteessa ja pelaamaan päästiin vasta muutaman tunnin odottelun jälkeen.

Kapteeni valitsee Lahti-matsin joukkueen seuran mestaruuskilpailujen ja pelikauden muun kilpailumenestyksen perusteella.

Aamupakkasen vuoksi matsin nelinpelit jouduttiin jättämään väliin ja ottelussa pelattiin vain kymmenen single-matsia. Lopputulos oli  7,5 – 2,5 eduksemme: 6 voitettua ottelua, 3 tasattua ottelua ja vain yksi matsi päättyi tappioon.

Aina luotettava Ari Vauhkonen taisteli hienosti tasapelin LG:n mestaria Atte Länsiluotoa vastaan.

Edustusjoukkueemme Lahti-matsissa oli: Ari Vauhkonen, Jarmo Jaakola, Reetta Teräväinen, Hanna Mård, Juho Rintala, Jani Andersson, Miikka Mäkinen, Eero Pohjola, Jonne Keränen ja Roope Rauvanto

Kapteenit kiittävät kaikkia kauden seuraotteluihin osallistuneita.