SHG:n osakkaalle Kultakortilla jopa 175 vieraspelikierrosta 165 eurolla!

Tulevan 2021 pelikauden Kultakortti-pelikentät on nyt julkistettu ja SHG on mukana yhteistyössä. Kultakortti-kenttiä on tänä vuonna mukana 26, pääosin Etelä-Suomessa. Kaikki vuoden 2020 Kultakortti-kentät jatkavat ja tulevana kesänä uutena kohteena tulee mukaan Ähtäri Golf.

Kultakortin voi lunastaa Kultakortti-kentän osakas, joka käyttää oma nimettyä pelioikeuttaan. Kultakortin hinta 2021 on edelleen 165 euroa. Kultakortti lunastetaan Lakiston ja Luukin klubitalojen avauduttua caddiemasterilta.

Kultakortilla pelaaja on oikeutettu pelaamaan järjestelmässä olevilla kentillä seitsemän (7) kertaa per kenttä. Eli yhteensä jopa 175 vieraspelikierrosta! Kultakorttikausi on 1.5. – 31.10.2021.

Kultakorttilaisille suunnatun tyytyväisyyskyselyn mukaan 35 % pelaajista hyödyntää mahdollisuutta kauden aikana 10-20 kertaa.

Täältä löydät tarkempia tietoja 2021 Kultakortista.

Kultakortin edut ovat siis vain kenttäyhtiön osakkailla. Suur-Helsingin Golfin osakkeita on myynnissä 90 euron hintaan Lakiston toimistosta. SHG:n osakkaana saat Kultakortin lisäksi myös paljon muitakin etuja omaan pelaamiseesi. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä SHG:n toimistoon: toimisto@shg.fi

Täältä löydät lisää tietoa SHG:n osakkaan eduista.

Tervetuloa mukaan!