Ilmoittautuminen SHG:n talven 2021-2022 yhteisiin junioriharjoituksiin on nyt avattu!

Tarjoamme kaikenikäisille ja -tasoisille junioreille laadukasta, hauskaa ja liikunnallista tekemistä golfin parissa. Junioritoimintaamme ohjaavat arvot ovat yhteisöllisyys, hauskuus, urheilullisuus, taito ja leikki.

Talvella harjoittelu tapahtuu Vantaankosken Golfhallissa, jossa käytössämme ovat loistavat harjoittelumahdollisuudet golftaitojen, golftekniikan ja fyysisten ominaisuuksien kehittämiseen.

Ilmoittautumisen voit tehdä kätevästi tämän jutun alta löytyvästä ilmoittautumislinkistä. Ilmoittauduthan viimeistään 31.10. 2021 mennessä.

Junnujen valmennusryhmistä löytyy varmasti myös uusia kavereita kesällä pelaamaan ja kisaamaan golfkentällä.

Junioreiden harjoittelu tapahtuu taso- ja ikäluokkajoukkueissa. Joukkueet muodostuvat seuraavasti:

Kilparyhmät:

Aktiivisesti kilpailevat/huipulle pyrkivät pelaajat.

Kilparyhmät on suunnattu pelaajille, jotka sitoutuvat golfharjoitteluun ja haluavat kehittyä pelaajina omalle parhaalle tasolleen.

Ohjattuja harjoituksia järjestetään kolme kertaa viikossa. Näistä kolmesta viikoittaisesta harjoituksesta kaksi on lajiharjoituksia ja yksi on fysiikkaharjoitus.

Lajiharjoitukset pidetään talvikaudella maanantaisin ja keskiviikkoisin klo. 17:00-20:00 välisellä ajalla. Fysiikkaharjoitukset pidetään lauantaisin klo. 11:00-13:00 välisellä ajalla.

Harjoitusten aikataulu tarkentuu, kun ryhmät on muodostettu. Jokaisen harjoituksen kesto on 1h 30min. Talvikausi alkaa marraskuun alusta ja päättyy huhtikuun loppuun.

Toiminnan kuukausimaksu talvikaudella on 120 €/kk. Toimintamaksu sisältää Vantaankosken Golfhallin 24/7 käyttöoikeuden kauden 2022 ajalle.

Juniorin omavastuu 24/7 pelioikeudesta on 200€. Seura tukee pelioikeusmaksua 200:lla eurolla.

Harrasteryhmät

Vasta aloittaneet / vähemmän pelanneet (Green Card suoritettuna)

Ohjatut harjoitukset pidetään yhden kerran viikossa lauantaisin aamulla/aamupäivällä.

Harjoitusten kesto on 1h 15min. Harjoitusten aikataulu tarkentuu, kun ryhmät saadaan muodostettua. Harrasteryhmien talvikausi alkaa joulukuussa ja päättyy huhtikuun loppuun.

Talvikauden kuukausimaksu on 40€. Mikäli harjoitusintoa riittää enemmänkin, voi kuukausimaksuun sisällyttää Vantaankosken Golfhallin 24/7 rajattoman pelioikeuden. Tällöin kuukausimaksu on 70€.

Juniorin omavastuu 24/7 pelioikeudesta on 200€. Seura tukee pelioikeusmaksua 200:lla eurolla.

Lisätietoja toiminnasta saat Markus Ervastilta, 040 588 8522, markus.ervasti@shg.fi

Ilmoittaudu TÄSTÄ