Hanki sinäkin SHG:n osake


Golfosakkeen hankkiminen on ihan järkihommaa silloin kun sen hinta on sopivalla tasolla – ja SHG:n osakkeessa näin on!

SHG:n osake on juuri nyt erityisen kannattava hankinta, sillä meillä on kaksi loistavaa kenttää, joista Lakisto on juuri uudistettu entistä ehommaksi. Molempien kenttien pelattavuus on erittäin hyvä ja niiden sijainti Pohjois-Espoossa on mainio lähes kaikkialta pääkaupunkiseudulta ja läntisen ja pohjoisen lähiseudun puolelta.

Miksi osake kannattaa ostaa?
Osakkuus on perinteinen tapa hankkia helposti ja vaivattomasti itselleen mahdollisuus pelata mukavalla kentällä niin paljon kuin huvittaa. Koska golffareista on kuitenkin tullut liikkuvaisempia kuin ennen, on eri osakekenttien välillä ryhdytty rakentamaan yhteistyöverkostoja, jotka mahdollistavat pelaamisen myös muilla kentillä erittäin edullisesti.

Osakkeen hankkiminen ei siis tarkoita sitoutumista yhteen tai kahteen kenttään, vaan osake tarjoaa kiinnityksen golfiin ja sinä itse päätät, miten sitä kiinnitystä kulloinkin käytät.

Mitä on myynnissä ja mistä voin ostaa?
SHG:llä on kaksi sarjaa osakkeita, joista sarjaa A on eniten myynnissä ja se tarjoaa pelioikeuden SHG:n molemmille kentille. B-sarjan osake antaa kaksi pelioikeutta, mutta näitä osakkeita on erittäin vähän liikkeellä.

Osakkeiden myymistä ja ostamista varten on näille nettisivuille rakennettu Kauppapaikka, jossa myyjät ja ostajat voivat ilmoitella halustaan osakekauppaan. Jos et löydä sieltä haluamaasi, voit aina kysyä myös SHG:n toimistolta. Kaikki myyjät eivät halua panna ilmoitustaan julkisesti näkyville.

Tutustu SHG:n tarjoamiin osakkaiden etuihin sivuston kohdassa ”Osakkaan edut”.