Golfopetusta Lauri Hurrilta tai Mikael Salmiselta

Pidä taitojasi yllä ja kehity! Kaudella 2018 on loistava tilaisuus laittaa golfpelisi palikat järjestykseen! Yllätä itsesi ja pelikaverisi pelikaudella 2018.

PGA Pro Lauri Hurri ja golfpro Mikael Salminen opettavat Lakistossa ja Luukissa golfkaudella 2018.

Voit ottaa yksityistunnin tai tulla kursseille. Yksityistunneille voi tulla myös porukassa; kaksin tai kolmeen pekkaan. Ihan niin kuin itse haluat! Katso tarkemmat kurssiohjelmat ja erikoiskurssit TÄÄLTÄ.

Lauri Hurri

040 5900 892
lauri.hurri@shg.fi

Lauri Hurri on opettanut Lakistossa vuodesta 2001 lähtien. Laurilla on pitkä ja monipuolinen opetuskokemus ja hän opettaa kaikentasoisia pelaajia aloittelijoista aina ammattipelaajiin. Lauri vastaa SHG:n juniorien valmennuksesta.

Laurin opetuksessa on käynyt satoja golfareita, aloittelijoista ammattipelaajiin. Parhaat opetustulokset syntyvät silloin, kun pelaaja on itse innostunut ja keskittynyt tekemiseensä.

”Vahva tahto auttaa pelaajaa pääsemään sinne, minne hän haluaa. Opettajan tehtävä on opastaa ja avustaa matkalla, mutta vain golfari itse voi löytää perille.”

Lauri teaches also in english.

Mikael Salminen

0400 821 787
mikael.salminen@shg.fi

Mikael ”Mikke” Salminen on ollut SHG:n jäsen vuodesta 1994 ja edustanut seuraa kilpakentillä juniorivuosistaan lähtien. Pitkän kilpagolf-taustan omaavana Mikellä on valtavasti tietämystä ja kokemusta golfissa kehittymisen edellytyksistä.

Mikke kuului Golfliiton maajoukkueryhmiin pojissa ja miehissä vuosina 2001-2010. Ammattilaiseksi siirtymisen jälkeen Mikke on pelannut PGA Tournament Player ammattipelaajana mm. Challenge Tourilla sekä Tanskan ja Ruotsin ammattilaiskiertueilla.

Mikke on 2016 Suomen PGA:n mestari, 2017 miesten reikäpelin Suomen mestari ja voitti 2017 Finnish Tourin kokonaisrankingin.

Kaudella 2018 Mikke kilpailee pääasiasssa Euroopan Challenge Tourilla. Ulkomaan kilpailujen ohella Mikke jakaa golfoppejaan SHG:n jäsenille.

Mikke tarjoaa kauden aikana monipuolista golfopetusta SHG:n kentillä treeniklubien, klinikoiden ja yksityistuntien merkeissä.