Golfmessujen SHG:n messuarvonta ja SHG:n alkukauden tarjoukset

Suur-Helsingin Golfin (SHG) Golfmessujen messuosastolla 2.-4.3. arvottiin kaikkien osastolla arvontalipukkeen täyttäneiden kesken kaksi SHG:n pelioikeutta Lakistoon ja Luukkiin pelikaudelle 2018.

Onnekkaat voittajat ovat Samuli Puroila ja Tom Nyman.

Onneksi olkoon Samulille ja Tomille ja tervetuloa viihtymään ensi kesänä Lakiston ja Luukin kentille!

Haluamme vielä muistuttaa sinua mainioista tarjouksistamme:

Aloita Golf -paketti 159 euroa
Tämä on varmasti vaivattomin ja helpoin tapa aloittaa golf. Paketti sisältää PGA pron vetämän alkeiskurssin, green card -suorituksen ja 5 kappaletta 9 reiän tutustumiskierroksia SHG:n Lakiston ja Luukin kentillä.
TÄÄLTÄ näet SHG:n alkukauden alkeiskurssi-tarjonnan.

SHG:n jäsenyys 2018 115 euroa
Uusien jäsenien 2018 etuna saat 50 euron arvosta rangepalloja omaan harjoitteluusi. SHG:n jäsenenä saat 7 päivän varausoikeuden peliajoillesi SHG:n kentille ja mahdollistat hyvät peliajat myös ruuhka-aikoina. TÄSTÄ pääset tekemään jäsenhakemuksesi.

SHG-Sarjakortti 350 euroa
Sarjakortti oikeuttaa pelaamaan 10 x 18 reiän pelikierrosta (tai 20 x 9 reiän) SHG:n Lakiston tai Luukin kentillä kaikkina aikoina. Kortilla voit leimata samaan lähtöön mukaan myös yhden kaverisi. Ja mikä parasta, kortti ei ole kausikohtainen. Jos kortin pelikierrokset eivät tule täyteen pelikauden aikana, voit hyödyntää loput kierrokset seuraavalla pelikaudella. Lähtöaikojen varausoikeus on 3 päivää, SHG:n jäsenenä 7 päivää. Sarjakortin voit ennen kauden alkua lunastaa SHG:n toimistosta (toimisto@shg.fi) tai Lakiston ja Luukin klubitalojen avauduttua caddiemasterilta tällä sähköpostilla.

Hyvää kohta alkavaa golfkautta!