Golfaamaan Etelä-Afrikkaan? Luukin ja Lakiston Sandels Open scramble-kisoista se voi onnistua!

Luukissa ja Lakistossa pelataan viikonvaihteessa 1.-2.9. Sandels Open 2-h scramble-kilpailut. Luukin kilpailu on lauantaina 1.9. ja Lakistossa kisataan sunnuntaina 2.9. Molemmissa kilpailuissa on yhteislähdöt klo 9.30. Kisainfot ovat klo 9.00.

Kesän 2018 aikana Sandels Open pariscramble kilpailuja on pelattu lukuisilla golfkentillä ympäri Suomea. Jokaisen osakilpailun voittajapari kutsutaan lokakuussa Tapiola Golfissa 6.10. pelattavaan Sandels Finaaliin.

Tapiola Golfin finaalin voittajapari lähtee Olvin vieraana upealle Etelä-Afrikan pelimatkalle 15.-24.3.2019. Etelä-Afrikassa pelataan kahdeksan kierrosta golfia, joista reissun viidellä pelikentällä on pelattu European Tourin kilpailu.

Luukin ja Lakiston kisojen kakkos- ja kolmosparit palkitaan Olvin lahjoittamin tuotepalkinnoin. Molemmissa kisoissa on myös kaksi lähimmäksi lippua -kilpailua.

Kilpailumaksu Luukin ja Lakiston kilpailuihin on SHG:n pelioikeutetuilta jäseniltä 22 euroa, SHG:n pelioikeuden omaavilta 32 euroa, SHG:n jäseniltä ilman pelioikeutta pelaavilta 47 euroa ja vieraspelaajilta kilpailumaksu on 52 euroa. Kilpailumaksuun kuuluu lounas.

Joukkueen tasoitus on 1/4 parin yhteenlasketuista tasoituksista. Tasoitus on kuitenkin maksimissaan pienemmän tasoituksen omaavan pelaajan tasoitus. Kilpailuissa korkein huomioitava tasoitus on 36.